Wer´s weiß, gewinnt! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného.
Advertisements

Wie man andere und sich selbst sieht und was man vielleicht auch nicht sieht Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Německý jazyk příslovce tázací Wer. Wie. Was. Wo. Warum
(délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného.
Německý jazyk příslovce tázací Wer? Wie? Was? Wo? Warum? … nácvik pasivně i aktivně posun myší Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Österreich Teil 2 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Skloňování přídavných jmen po členu neurčitém EIN EINE EIN Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Elblová. Dostupné.
Ein paar kleine Beispiele, wie man sich die Zunge brechen kann Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního.
Německý jazyk předložky se 3. pádem nácvik pasivně i aktivně 2 sekundy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslav Pěnička.
Německý jazyk předložky se 3. pádem nácvik spojení pasivně posun myší Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslav Pěnička.
VYŠŠÍ X NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA VYŠŠÍ CVIČENÍ
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
Dělení lomených výrazů
Příprava na lomené výrazy
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Řekni, proč se tomu směju?
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Němčina pro řemesla a služby Deutsch für deinen Job Reise nach München Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lucie Břicháčková.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu Perfekt- Wiederholung.
Lebenslauf, Zukunftspläne Myšlenková mapa Pomocí této metody se žácii zdokonalují v konverzaci na dané téma. Vybraná slovní zásoba je minimem, které je.
Wer´s weiß, gewinnt! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu
D ie Schweiz – Geographie, Bevölkerung, Sprache Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastNěmecký jazyk - reálie.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_INOVACE_NJ_3_4_7E_8E_HOU_02_BERLIN_VSTUP.
Německý jazyk předložky se 3
Deutsch Lernwortschatz Einheit 0 Deutsch mit Max díl 1
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
2 Wer´s weiß, gewinnt! Návod
LOGARITMICKÉ ROVNICE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Linková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Ein paar kleine Beispiele, wie man sich die Zunge brechen kann
HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech.
HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech.
Příprava na lomené výrazy
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Ein paar kleine Beispiele, wie man sich die Zunge brechen kann
Německý jazyk předložky se 3
Německý jazyk předložky se 3
Název učebního materiálu
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
Farben Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
WHAT IS YELLOW? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
MLÁĎATA ZVÍŘAT PUZZLE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Princip magnetoelektrického měřícího přístroje
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Kde žije… Klikni na obrázek místa, kde žije dané zvířátko. Pokud vybereš správně, zvířátko se objeví. Pokud špatně, objeví se naštvaný smajlík. Autorem.
Převody jednotek délky - 2.část
Wie spät ist es? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
M O T Ý L Í L O T O 2 Najdi stejného motýla!
Fahrzeuge ‒ 1 Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Procenta % Prezentace je zaměřená na procvičování procent užitím trojčlenky. Obsahuje celkem řešených 15 příkladů. Mgr. Eva Černá, Plzeň Autor © Eva Černá.
Převody jednotek objemu − 2. část
Domino 1−10 Obrázkové domino se skládá z kartiček, na jejichž levé polovině je napsáno číslo a na pravé polovině je určitý počet stejných obrázků. Hru.
Na které písmenko začíná obrázek?
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Skloňování přídavných jmen po členu určitém
Orofacionální cvičení III.
Německý jazyk předložky se 3
Rovnice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Kamila Kočová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785,
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Wer´s weiß, gewinnt! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. Návod

Wie lange dauert ein Fußballspiel? a)Zweimal 30 Minuten b)Zweimal 40 Minuten c)Zweimal 45 Minuten Was ist Techno? a)Ein Kampfsport b)Ein Musikstil c)Ein Computerprogramm Von welchem Tier stammt das Fleisch für ein echtes Wiener Schnitzel? a)Vom Schwein b)Vom Rind c)Vom Kalb Was versteht man unter einem Jackpot? a) Einen Nachttopf b) Einen Eintopf c) Einen Gewinntopf Wie heißt der Schutzpatron der Feuerwehr? a)Korbinian b)Florian c)Sebastian Wer lebte 28 Jahre ziemlich allein auf einer Insel? a)Gulliver b)Der Räuber Hotzenplotz c)Robinson Crusoe Wie werden feuerspeiende Berge bezeichnet? a)Orkane b)Vulkane c)Hurrikane Wer verlor den 1. Weltkrieg? a)Frankreich b)Deutschland c)England C B C C B C B B

Was ist ein Copilot? a) Der Kapitän eines Flugzeuges b) Der zweite Pilot eines Flugzeuges c) Die dienstälteste Stewardess Wer hat die ersten Comics gezeichnet? a)Wilhelm Busch b)Picasso c)Walt Disney Welche Sprache sprachen die alten Römer? a) Römisch b) Italienisch c) Lateinisch Wie nennt man ein Fahrrad, auf dem zwei Leute sitzen und treten können? a)Zweisitzer b)Tandem c)Doppelsitzer Wovor fürchtet sich ein Vampir? a)Vor Zwiebeln b)Vor Knoblauch c)Vor seinem eigenen Schatten Wie heißt Old Shatterhands indianischer Freund? a)Old Surehand b)Winnetou c)Buffalo Bill Wie heißen die Jungen des Hundes? a)Hundlinge b)Welpen c)Welse Wie heißt die Hauptstadt von Frankreich? a) Frankfurt b) Brüssel c) Paris B A C B B B B C

Zu welchem Land gehört die Insel Capri? a) Zu Frankreich b) Zu Italien c) Zu Spanien Wie heißt der Film über den größten Affen der Welt? a) Dschungelbuch b) Rambo c) King Kong Wer hat die Pyramiden gebaut? a)Die alten Griechen b)Die alten Römer c)Die alten Ägypter Wie heißt das Wurfholz, das von selbst wieder zurückkommt? a)Tomahawk b)Frisbee c)Bumerang Wie viele Tage hat ein Schaltjahr? a)365 Tage b)366 Tage c)367 Tage Wer beschäftigt sich vorwiegend mit der Seele des Menschen? a)Der Philatelist b)Der Psychologe c)Der Philharmoniker Wie viel wiegt ein Tischtennisball? a)2,5 Gramm b)5,2 Gramm c)9,5 Gramm Was ist keine 70-er Zahl ? a) 170 b) 210 c) 350 B C C C B B A A

Ovládání prezentace: Kliknutím na modré číslo otázky se objeví testová otázka a tři možnosti odpovědi. Jedna z nich je správná. Při druhém kliknutí na modré pole s číslem otázky se objeví správná odpověď. Prezentaci je možné použít nejen jako zábavný test, ale též při práci s textem nebo při práci se slovníkem, kdy si žáci vyhledávají neznámé výrazy ve slovníku. Zpět

[cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: Použité zdroje: