Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vyjmenovaná slova po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vyjmenovaná slova po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová."— Transkript prezentace:

1 Vyjmenovaná slova po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová

2 Anotace: Materiál obsahuje prezentaci k procvičení vyjmenovaných slov po V. Žák bude určovat vyjmenované slovo podle popisu. Po kliknutí se objeví odpověď. Autor: Mgr. Zuzana Švihlová (autor) Datum vytvoření: srpen 2013 Jazyk: čeština Vzdělávací oblast: jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: český jazyk a literatura Tematický okruh: jazyková výchova Očekávaný výstup: odůvodňuje a píše správně: i/y po tvrdých a měkkých souhláskách i po obojetných souhláskách ve vyjmenovaných slovech; dě, tě, ně, ú/ů, bě, pě, vě, mě – mimo morfologický šev; velká písmena na začátku věty a v typických případech vlastních jmen osob, zvířat a místních pojmenování Speciální vzdělávací potřeby: žádné Klíčová slova: vyjmenovaná slova po V Druh učebního materiálu: prezentace Cílová skupina: žák, 1. – 3. ročník Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání – první stupeň – první období Typická věková skupina: 7 - 9 let

3 VYSOKÝ velký na výšku

4 ZVYKAT osvojovat si něco

5 VÝT vydávat pronikavý, naříkavý, táhlý hlas

6 VÝSKAT vysokým hlasem radostně vykřikovat

7 VY zájmeno v 2. osobě množného čísla

8 ŽVÝKAT rozmělňovat pohyby čelistí a zuby

9 VYDRA lasicovitá šelma

10 VYŽLE velmi hubené dítě

11 POVYK rámus, křik, rozruch

12 VÝHEŇ nadměrná venkovní teplota

13 VÝR největší sova


Stáhnout ppt "Vyjmenovaná slova po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová."

Podobné prezentace


Reklamy Google