Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vyjmenovaná slova po P Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vyjmenovaná slova po P Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová."— Transkript prezentace:

1 Vyjmenovaná slova po P Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová

2 Anotace: Materiál obsahuje prezentaci k procvičení vyjmenovaných slov po P. Žák bude určovat vyjmenované slovo podle popisu. Po kliknutí se objeví odpověď. Autor: Mgr. Zuzana Švihlová (autor) Datum vytvoření: srpen 2013 Jazyk: čeština Vzdělávací oblast: jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: český jazyk a literatura Tematický okruh: jazyková výchova Očekávaný výstup: odůvodňuje a píše správně: i/y po tvrdých a měkkých souhláskách i po obojetných souhláskách ve vyjmenovaných slovech; dě, tě, ně, ú/ů, bě, pě, vě, mě – mimo morfologický šev; velká písmena na začátku věty a v typických případech vlastních jmen osob, zvířat a místních pojmenování Speciální vzdělávací potřeby: žádné Klíčová slova: vyjmenovaná slova po P Druh učebního materiálu: prezentace Cílová skupina: žák, 1. – 3. ročník Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání – první stupeň – první období Typická věková skupina: 7 - 9 let

3 NETOPÝR malý létající savec

4 SLEPÝŠ beznohá ještěrka

5 PYTEL vak

6 PYSK část úst

7 KOPYTO pazneht

8 PYL jemný prášek rostliny

9 KLOPÝTAT zakopávat

10 ZPYTOVAT přemýšlet o své vině

11 ČEPÝŘIT SE čechrat (peří)

12 PÝCHA přílišné sebevědomí

13 PÝŘIT SE červenat se

14 TŘPYTIT SE zářivě se lesknout

15 PYKAT platit za chyby, trpět

16 PÝR tráva, plevel


Stáhnout ppt "Vyjmenovaná slova po P Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová."

Podobné prezentace


Reklamy Google