Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

10 mýtů o kráse, které Vám ubírají sebevědomí

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "10 mýtů o kráse, které Vám ubírají sebevědomí"— Transkript prezentace:

1 10 mýtů o kráse, které Vám ubírají sebevědomí

2 10 mýtů o kráse, které vám ubírají sebevědomí
Copyright © 2015, Studio Jana Malířová Vytvořeno pro: Všechna práva vyhrazena. Žádná část této knihy nesmí byt reprodukovaná, anebo šířená v žádné formě bez písemného souhlasu autorky. Prohlášení: Stáhnutím této elektronické knihy potvrzujete, že jakékoliv použití informací z této knihy, úspěchy či neúspěchy z toho plynoucí, jsou jen ve vašich rukách a autorka za ně nenese žádnou odpovědnost. Veškeré informace jsou jen doporučením a vyjádřením názoru autorky k dané problematice.

3 10 mýtů o kráse OBSAH O autorce……………………………………………………………………………………………………………………………………..…………………….……4 Úvod…………………………………………… Mýtus č.1 – Nejsem krásná a nikdy nebudu…………………………………………………………………………………………………………………….6 Mýtus č.2 – Já za to nemůžu, já to mám v genech…………………………………………………………………………………………………………...7 Mýtus č.3 – Jsem už ve vyšším věku, tak už nemá cenu něco pro sebe dělat…………….………… Mýtus č.4 - Život je si teď třeba užít a ne se starat o to, jak vypadám………….…………… Mýtus č.5 – Nemůžu být hezčí, nemám na to čas ani chuť…………………………………………………..……………………………………....…10 Mýtus č.6 – Na zkrášlení nejsou žádné příležitosti……………………………………………………….…………………………………………… Mýtus č .7 – Pravděpodobnost, že budu hezčí, je velice malá…………………….…………………………………………….……………..….….12 Mýtus č.8 – Krása je jen otázkou štěstí, a já to štěstí nemám…………….…………………………………………….………………………….……13 Mýtus č.9 – Já se to nemůžu naučit, ani nevím, kde bych začala…………….………………………………………………………………………...14 Mýtus č.10 – Teď není správná doba, abych se sebou něco dělala…………….……………………………………………….………………………15 Závěr………………………………………………………………………………. ………….……………………………………………….……………………....16

4 Myslím si, že každá žena si zaslouží být krásná!
10 mýtů o kráse O AUTORCE Jana Malířová - má více jak 5 let zkušeností v barevné typologii a stylovém poradenství. Profesionální služby nabízené především ženám, které se chtějí cítit dobře-skvěle-pohodlně v každé situaci. Prostě pro ty ženy, které už konečně chtějí najít své "já". Není to o knížkách, není to o tom, co je teď moderní - co teď zrovna letí, je to o Vás! Myslím si, že každá žena si zaslouží být krásná! Vždy hledám pro Vás to nejlepší. Má práce s Vámi mě naplňuje a baví. Mám radost z toho, že se pak cítíte skvěle!

5 10 mýtů o kráse ÚVOD Už léta se setkávám s ženami, které věří různým mýtům o kráse. Přitom si ale vůbec neuvědomují, že je tyto mýty (i přesto, že se nezakládají na pravdě) brzdí v tom, aby dosáhly své krásy. Projdeme si 10 nejčastějších mýtů, kterým ženy věří. Ukáži vám, jak vnímám tyto mýty já. Můžete z nich načerpat inspiraci k tomu, abyste vykročily o krok vpřed k vaší osobní kráse.

6 Nejsem krásná a nikdy nebudu.
10 mýtů o kráse MÝTUS č.1 Nejsem krásná a nikdy nebudu. Tomuto mýtu věří spousta žen. Já vím, že některé z vás se jen pousmějí a vědí, že krásné jsou. Jenže je opravdu spousta žen, které tomuto mýtu opravdu věří. Ve skutečnosti je to tak, že krásné jsou všechny ženy. Krása zvedá ženám sebevědomí. A cítit se sebevědomě je skvělé. Je jen na vás, co se svou krásou uděláte. Vy určujete směr vaši krásy. Buď vše necháte tak anebo jí můžete odhalit. Pokud si o sobě myslím, že jsem nepěkná, neatraktivní, tak jsem prostě nepěkná a neatraktivní. Je to ale nesmysl. Pokud tohle přesvědčení dokážete změnit a dáte si novou pravdu – jsem krásná a zajímává, tak opravdu můžete začít dělat první kroky na cestě za vaším větším sebevědomím.

7 Já za to nemůžu, já to mám v genech.
10 mýtů o kráse MÝTUS č.2 Já za to nemůžu, já to mám v genech. Ano, vím že nemůžete za to, kde jste se narodily. Nemůžete za to, komu jste se narodily, že vaši rodiče žili s dobou nebo že vás bylo doma moc a nebylo na každého čas. Ale upřímně, hodně ovlivňujete to, v jaké situaci se dnes nacházíte. Jen vy se můžete rozhodnout, co pro sebe do budoucnosti můžete udělat, kam bude směřovat váš život. Můžete změnit svůj postoj k tomu, aby se vše zlepšilo. Mnohým ženám se stává spousta nepříjemných věcí. Jenže to, co je odlišuje, je to, že ony se k tomu postaví jinak a rozhodnu se, že svoji budoucnost změní. Vezmou si veškerou zodpovědnost do svých rukou. Když se budou vymlouvat na to, co se jim v životě stalo, nikam se dál neposunou. Proto i vy vezměte veškerou zodpovědnost za svoji krásu do svých rukou a udělejte první krok.

8 Jsem už ve vyšším věku, tak už nemá cenu něco pro sebe dělat.
10 mýtů o kráse MÝTUS č.3 Jsem už ve vyšším věku, tak už nemá cenu něco pro sebe dělat. Na věku přeci nezáleží… Je spousta žen, které i ve vyšším věku vypadají upraveně a cítí se skvěle. Tak proč byste nemohly i vy? Vždy se dá začít. Vždy se to dá změnit. Otázka je, jen jestli opravdu chcete. Možná byste i chtěly, ale máte obavu nebo jen hledáte nějaký důvod proč to neudělat. Věřte svým pocitům. Dá se to změnit. Rozhodnutí je jen na vás.

9 Život je si teď třeba užít a ne se starat o to, jak vypadám.
10 mýtů o kráse MÝTUS č.4 Život je si teď třeba užít a ne se starat o to, jak vypadám. Možná, že teď přemýšlíte nad tím, že aktivně pracujete a že si zasloužíte novou kuchyň, žehličku, pračku. V lepším případě dovolenou v Řecku…ale co vy sama? Často si ženy kupují věci, které potřebují zase jen pro další práci. Řídí se okolím, reklamou. A vůbec nemyslí na sebe. Zkuste si jednou měsíčně vymezit aspoň malou část dne jen pro sebe. Pro svou krásu.

10 Nemůžu být hezčí, nemám na to čas ani chuť.
10 mýtů o kráse MÝTUS č.5 Nemůžu být hezčí, nemám na to čas ani chuť. Vím, že teď mnohým ženám proběhne hlavou: „ Teď na sebe nemám čas, chodím do práce, starám se o domácnost, o děti, o manžela, o psa….ještě tohle musím stihnout a pak ještě tamto…“ Velice často se ženy starají o všechny ostatní, ale úplně zapomínají na sebe. Zkuste to trošku přibrzdit nebo se naučte to všechno na chvíli zastavit. Buďte sama se sebou. Je jedno zda si dáte vanu nebo si přečtete knížku nebo se projedete na kole či upletete svetr. Buďte denně aspoň chvíli sama, se svou krásou.

11 Na zkrášlení nejsou žádné příležitosti.
10 mýtů o kráse MÝTUS č.6 Na zkrášlení nejsou žádné příležitosti. Těch příležitostí je dnes nespočetně, tak jako nikdy předtím. Jsou tu různí stylisté, vizážisté, typologové…. Je toho opravdu hodně. Je potřeba mít otevřené oči a hledat příležitost a vnímat reference od druhých. Jak jim to pomohlo, co jim to vyřešilo za problémy, jak jsou teď spokojeni. Pevně věřím, že již v brzké době, se stane českým standardem (tak jako v jiných zemích) to, že každý bude mít svého stylistu a vizážistu.

12 Pravděpodobnost, že budu hezčí, je velice malá.
10 mýtů o kráse MÝTUS č.7 Pravděpodobnost, že budu hezčí, je velice malá. Nu, jestli si to myslíte, tak je to asi pravda. Totiž, všechno je o tom, čemu věříte. Jestli si myslíte, že pravděpodobnost, že budete krásnější je opravdu malá, tak to tak bude. Nebuďte sebekritická a řekněte si, jak jste krásná, jak vám to sluší. Jestli teďka přemýšlíte o tom, jak přesvědčit sama sebe, abyste tomu začala věřit, tak tady je řešení. Běžte k zrcadlu, usmějte se na sebe a řekněte si: „Opravdu mi to sluší“.

13 Krása je jen otázkou štěstí a já to štěstí nemám.
10 mýtů o kráse MÝTUS č.8 Krása je jen otázkou štěstí a já to štěstí nemám. To co dělá, rozdíl mezi všemi ženami je to, že některým chybí sebevědomí. Krása, pocit štěstí a sebevědomí jdou spolu ruku v ruce. Sebevědomé ženy konají. A to jestli budou v budoucnosti krásné, není otázka štěstí. Pracují na sobě. Umí si udělat čas jen pro sebe. A nikdy se nevzdají svého snu. Štěstí je třeba pokoušet každý den a ukázat mu, že to s vašimi sny o vaší kráse myslíte vážně. Všechno je to proces, kdy můžete zkoušet a jít své kráse naproti.

14 Já se to nemůžu naučit, ani nevím, kde bych začala.
10 mýtů o kráse MÝTUS č.9 Já se to nemůžu naučit, ani nevím, kde bych začala. Upřímně si teď položte otázku: „ Co všechno jsem pro svou krásu udělala, abych se o sobě mohla něco naučit? Přemýšlejte. Vždy se najde řešení. Přečtěte si aspoň tři body pro svou krásu. Často na ně myslete. Nejsou vůbec těžké! • Mysli o sobě pozitivně. • Dělej věci pro sebe, ze kterých máš radost. • Obohacuj se úsměvem.

15 Teď není správná doba, abych se sebou něco dělala.
10 mýtů o kráse MÝTUS č.10 Teď není správná doba, abych se sebou něco dělala. Teď není ten správný čas, abych pro sebe něco udělala. Upřímně, ten nejvhodnější čas už byl včera. Jak dlouho chcete čekat? Co si řeknete za rok? Co znamená pro vás ten správný čas? Když se nad tím zamyslíte, tak si uvědomíte, že celý život je o tom, co chcete a jak to chcete. To co chcete je, čemu věnujete pozornost, jaká ve skutečnosti chcete být. Potom popřemýšlejte, jak to dnes máte, jestli je to to pravé, čeho chcete pro sebe dosáhnout. Pokud chcete pro sebe dosáhnout více, tak dnes je ten správný čas začít.

16 Přeji vám úspěšnou cestu za vaši osobní krásou.
10 mýtů o kráse ZÁVĚR Přeji vám úspěšnou cestu za vaši osobní krásou.


Stáhnout ppt "10 mýtů o kráse, které Vám ubírají sebevědomí"

Podobné prezentace


Reklamy Google