Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NOVINKY Z EVROPY František Gottwald. První kolo polských prezidentských voleb vyhrál konzervativec Duda  V prvním kole prezidentských voleb v Polsku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NOVINKY Z EVROPY František Gottwald. První kolo polských prezidentských voleb vyhrál konzervativec Duda  V prvním kole prezidentských voleb v Polsku."— Transkript prezentace:

1 NOVINKY Z EVROPY František Gottwald

2 První kolo polských prezidentských voleb vyhrál konzervativec Duda  V prvním kole prezidentských voleb v Polsku zvítězil kandidát Andrzej Duda.  Získal 34,5 procenta hlasů  O budoucím polském prezidentovi se rozhodne za čtrnáct dní.

3 Česká turistka se v Alpách zřítila v horském žlabu  V rakouských Alpách v oblasti Gosauského ledovce se těžce zranila Česká turistka.  Žena uklouzla a zřítila se v horském žlabu asi o 250 metrů níže.  Žena přežila a záchranáři jí odvezli do nemocnice.

4 Zeman v Moskvě uctil památku padlých sovětských vojáků  Miloš Zeman v Moskvě položil kytici k kremelské zdi  Uctění památky padlých vojáků Rudé armády bylo hlavním cílem prezidentovy cesty do Ruska.  Vojenské přehlídce, kterou vyvrcholily moskevské oslavy válečného výročí, prezident Zeman přítomen nebyl.


Stáhnout ppt "NOVINKY Z EVROPY František Gottwald. První kolo polských prezidentských voleb vyhrál konzervativec Duda  V prvním kole prezidentských voleb v Polsku."

Podobné prezentace


Reklamy Google