Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HTC Touch Pro2. Základní Informace Zařízení s vysouvací klávesnicí a dotykovým displejem má u HTC dlouhou tradici.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HTC Touch Pro2. Základní Informace Zařízení s vysouvací klávesnicí a dotykovým displejem má u HTC dlouhou tradici."— Transkript prezentace:

1 HTC Touch Pro2

2 Základní Informace Zařízení s vysouvací klávesnicí a dotykovým displejem má u HTC dlouhou tradici.

3 Parametry zařízení

4 Vzhled HTC TOUCH PRO 2 Rozměry (59,2 x 116 x 17,25 milimetrů) i hmotností (175 gramů) pořádný kus elektroniky. Jednou z úchvatných vlastností nového Touch Pro2 je jednoznačně dotykový širokoúhlý displej s úhlopříčkou 3,6 palce (91 milimetrů) a WVGA rozlišením 480 x 800 bodů

5 Vysouvací klávesnice Spolu s displejem je integrovaná vysouvací QWERTY klávesnice asi největším lákadlem tohoto zařízení a troufám si tvrdit, že jde o vůbec nejlepší klávesnici na zařízení s Windows Mobile, jakou jsem měl možnost testovat. Vzhledem k rozložení i velikosti tlačítek jsem si na ni zvyknul téměř okamžitě a napsal na ní pohodlně skutečně velké množství zpráv, emailů a příspěvků.

6 Zařízení jako GPS navigace Nový Touch Pro2 má integrovaný GPS modul, který je součástí chipsetu Qualcomm MSM7200A

7 Možnosti rozšíření Základem je schopnost přístroje pracovat s microSD a microSDHC kartami s otestovanou kapacitou 8 GB a 16 GB (32 GB karta zatím není k dostání)

8 Zařízení jako telefon - Konferenční hovor Konferenční hovor, tedy schopnost mobilní sítě propojit 3 a více účastníků najednou a umožnit tak virtuální diskuzi.

9 Cena Doporučená koncová cena anglické verze zařízení je 12 000 Kč včetně DPH, reálná cena se pohybuje poměrně výrazně níže (například v Mobilveci.cz ho mají za 10 080 Kč).

10 Závěrem Telefon je spíše pro mladší generaci. Určen nejlépe pro podnikatele. Děkuji za pozornost!

11 Zdroje Wikipedia.cz


Stáhnout ppt "HTC Touch Pro2. Základní Informace Zařízení s vysouvací klávesnicí a dotykovým displejem má u HTC dlouhou tradici."

Podobné prezentace


Reklamy Google