Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Být leader může být vyčerpávající, zvlášť, když pořád šlapete na plyn.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Být leader může být vyčerpávající, zvlášť, když pořád šlapete na plyn."— Transkript prezentace:

1 Být leader může být vyčerpávající, zvlášť, když pořád šlapete na plyn.

2 PitStop Proto jsme připravili PitStop trénink LEADERSHIPU POTVRZE NÍ Efektivní využití toho, co již umíte. INSPIRAC E Nové myšlenky, rozvinuté schopnosti, jasnější vize. ODSTRAN ĚNÍ Zbavení se zbytečných obav a nánosů špatných návyků. „ZASTAVENÍa KONFRONTACE vašich schopností a představ s realitou“

3 Využívám efektivně své silné stránky. PitStopu „ Po PitStopu znovu na start jako lepší leader“ Ke stejnému výsledku se dostávám lehčeji. Dělám vědomé kroky, které chci. Umím pracovat se svými slabinami.

4 PitStop Proč PitStop s námi? Dostaneme z vás to nejlepší. Nenecháme vás to „okecat“. Umíme efektivně využívat koučovací i trenérské nástroje. Věříme tomu, co děláme. Máme dostatek zkušeností - s tréninkem i vedením. Vytváříme silné zážitky a proměňujeme je ve zkušenost. A navíc – bude to s nadhledem a vtipem. 1. 2. 6. 7. 5. 3. 4.

5 „Změna přijde, když se zastavíš.“ Pro koho ? Pro manažery, šéfy firem, vedoucí týmů na začátku cesty i s několikaletou praxí. Pro všechny, kteří vedou druhé a jsou připraveni na sobě dále pracovat. Co? PitStop PitStop je intenzivní 3,5 denní trénink LEADERSHIPU, vedení sebe i ostatních. To nejlepší z outdooru a koučovacího přístupu. Kdo ? Maximálně 14 účastníků. Vede tým 2 lektorů a 1 outdoor specialista.


Stáhnout ppt "Být leader může být vyčerpávající, zvlášť, když pořád šlapete na plyn."

Podobné prezentace


Reklamy Google