Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Florbal Florbal vznikl původně v zámoří, ale organizovaně se začal hrát na Skandinávském poloostrově – ve Švédsku. Švédové tuto hru nazývali „innebandy“.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Florbal Florbal vznikl původně v zámoří, ale organizovaně se začal hrát na Skandinávském poloostrově – ve Švédsku. Švédové tuto hru nazývali „innebandy“."— Transkript prezentace:

1 Florbal Florbal vznikl původně v zámoří, ale organizovaně se začal hrát na Skandinávském poloostrově – ve Švédsku. Švédové tuto hru nazývali „innebandy“. Finové jí říkali „saalibandy“. S rozdílnými názvy se také mírně lišila pravidla. Švédsko udává směr ve vývoji dnešního florbalu a má nejvíce registrovaných florbalistů na světě (Česká florbalová unie je na třetím místě za druhými Finy a před čtvrtými Švýcary.) Florbalový míček Zajímavostí je, že děrovaný míček nevynalezli Švédové, Finové ani Švýcaři, ale Američané, kteří používali plastový děrovaný míček ke trénování baseballu; tento míček byl původně přibližně dvakrát větší.

2 Co je nutné k výbavě Florbalová hůl Dres Míček

3 Obrázky


Stáhnout ppt "Florbal Florbal vznikl původně v zámoří, ale organizovaně se začal hrát na Skandinávském poloostrově – ve Švédsku. Švédové tuto hru nazývali „innebandy“."

Podobné prezentace


Reklamy Google