Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří."— Transkript prezentace:

1

2 Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří mají požehnané a nebýt těch nemocí, tak krásné. Hodně zdraví přeji u Františka.

3 Moji spolužáci, Ti zase přijeli, abychom naplánovali a připravili sraz spolužáků sloupské školy.

4 M Můj kamarád Staňa, ten zase s manželkou prožívají krásné jaro, které jim musíme trochu závidět. Vnučky je mají moc rády a přinášejí jim to pravé jaro.

5

6

7 A jak prožívám jaro já??? Když to trochu jde, tak v lesíku, ale hlavně na mé zahradě a ve skleníku. Tam i odpočívám, protože se mi tam lépe dýchá. Je tam vlhký vzduch. Jak mi to tam roste, to se podívejte

8

9

10

11

12

13 Meruňky mi pěkně rostou, mám z nich velkou radost

14

15

16  Rajčata a okurky, ty již trhám

17 Papriky

18 Občas, za večera, si s kamarády hráme s čertovými obrázky. Mám dobré kamarády a tak se na to vždy těším. T.


Stáhnout ppt "Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří."

Podobné prezentace


Reklamy Google