Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ISP Alliance WG Lobby Jakub Rejzek. ISP Alliance a.s. má 7 pracovních skupin - LOBBY - HW -SW -CORE -Softskills - Obchod - Sdílené příležitosti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ISP Alliance WG Lobby Jakub Rejzek. ISP Alliance a.s. má 7 pracovních skupin - LOBBY - HW -SW -CORE -Softskills - Obchod - Sdílené příležitosti."— Transkript prezentace:

1 ISP Alliance WG Lobby Jakub Rejzek

2 ISP Alliance a.s. má 7 pracovních skupin - LOBBY - HW -SW -CORE -Softskills - Obchod - Sdílené příležitosti

3 Mezi nejdůležitější patří pracovní skupina LOBBY -účelem pracovní skupiny LOBBY je zajištění udržitelného podnikatelského prostředí a jednání se státní správou -připomínkování a tvorba návrhů pro regulátora ČTÚ -v poslední době velká téma podpora výstavby vysokorychlostního přístupu k Internetu

4 NGA dotace -sledujeme možnosti EU fondů -šok byl výkop dokumentu Národní plán rozvoje sítí nové generace z MPO -zjistili jsme, že úředníci MPO vnímají regionální operátory jako roztříštěné, nekoordinované „zoufalce“, kteří přežívají na trhu díky zneužíváním volných pásem… -Co se povedlo: -ISP Alliance je vnímaná jako zástupce regionálních operátorů -regionální operátoři jsou vnímáni jako důležitá součást trhu a státní správa respektuje poddíl na trhu fixních sítí – ale hlavně díky velkému poddílu optických přípojek -Alliance je zastoupená v meziresortní komisi Výboru pro Telekomunikace Rady Vlády pro konkurenceschopnost -Alliance je zastoupená v Sektorové komisi, která zpracovává návrh strategie pro MPO.

5 Co se povedlo: -ISP Alliance je vnímaná jako zástupce regionálních operátorů -regionální operátoři jsou vnímáni jako důležitá součást trhu a státní správa respektuje poddíl na trhu fixních sítí – ale hlavně díky velkému poddílu optických přípojek -Alliance je zastoupená v meziresortní komisi Výboru pro Telekomunikace Rady Vlády pro konkurenceschopnost -Alliance je zastoupená v Sektorové komisi, která zpracovává návrh strategie pro MPO.

6 ISP Alliance názorově v těchto komisích a výborech, a i při jednáních s autoritami hájí názor A-B-C:

7

8 Kompletní názor je doplnit také otázkou jak bude vypadat svět Internetu v roce 2020 2025 2030 ??? -pro tuto otázku hledáme odpovědi s ostatními oborovými organizacemi -takové odpovědi vedou také k odpovědi na otázku, co je to NGA/NGN síť a odpovídají na otázku, jakým směrem je bezpečné směrovat investice do rozvoje sítě, pokud chcete dlouhodobě zůstat významnou součástí trhu.

9 Přijďte do ISP Alliance, dostanete veškeré informace včas.


Stáhnout ppt "ISP Alliance WG Lobby Jakub Rejzek. ISP Alliance a.s. má 7 pracovních skupin - LOBBY - HW -SW -CORE -Softskills - Obchod - Sdílené příležitosti."

Podobné prezentace


Reklamy Google