Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Mír na zemi daruj nám! Nezřekni se nás! Ať tvá láska drží s námi dnes a zítra zas: Jen ty sám, Bože, náš, jen ty sám, Bože, náš, lidský život v rukou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Mír na zemi daruj nám! Nezřekni se nás! Ať tvá láska drží s námi dnes a zítra zas: Jen ty sám, Bože, náš, jen ty sám, Bože, náš, lidský život v rukou."— Transkript prezentace:

1 1. Mír na zemi daruj nám! Nezřekni se nás! Ať tvá láska drží s námi dnes a zítra zas: Jen ty sám, Bože, náš, jen ty sám, Bože, náš, lidský život v rukou máš! Nezřekni se nás!

2 2. Svobodu též daruj nám! Nezřekni se nás! Ať odvážně dokážeme stavět zlobě hráz! Jen ty sám, Bože náš, jen ty sám, Bože náš, svobodu nám všude dáš! Nezřekni se nás!

3 3. Radost pravou daruj nám! Nezřekni se nás! Ať i pouhé maličkosti vzbudí díků hlas! Jen ty sám, Bože náš, jen ty sám, Bože náš, i náš život v rukou máš! Nezřekni se nás!


Stáhnout ppt "1. Mír na zemi daruj nám! Nezřekni se nás! Ať tvá láska drží s námi dnes a zítra zas: Jen ty sám, Bože, náš, jen ty sám, Bože, náš, lidský život v rukou."

Podobné prezentace


Reklamy Google