Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dirt Biking 4 ever!!! www.dandysek.wbs.cz. Downhill Downhill je sjezd s vysokého kopce dolu,trasa obsahuje různé lávky a skoky např. přes potok Vidlice.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dirt Biking 4 ever!!! www.dandysek.wbs.cz. Downhill Downhill je sjezd s vysokého kopce dolu,trasa obsahuje různé lávky a skoky např. přes potok Vidlice."— Transkript prezentace:

1 Dirt Biking 4 ever!!! www.dandysek.wbs.cz

2 Downhill Downhill je sjezd s vysokého kopce dolu,trasa obsahuje různé lávky a skoky např. přes potok Vidlice Marzocchi 2007 888 RCV,zdvih 200mm..Tato vidlice je určena speciálně na DH

3 DIRT Doporučený zdvih vidlice na Dirt jumping je 80 až 130 mm nejpoužívanější je ale 100 mm..Dirt jumping jsou skoky z hlíny mezi dirt patří i lávky a dropy..

4 Trial Na trial jsou kola vetšinou bez sedátka a s pevnou vidlicí..u trialu jsou velmi důležité brzdy.

5 4X (Four cross) Ve 4Xu se jezdí skoro celá trať bez brzd a už podle názvu poznáme, že se 4X jezdí ve 4 lidech..Na 4x jsou speciální vidlice vetšinou pružina,vzduch.

6 Made by Dandýsek & Drzej Dan Navštivte naše stránky www.dandysek.wbs.cz


Stáhnout ppt "Dirt Biking 4 ever!!! www.dandysek.wbs.cz. Downhill Downhill je sjezd s vysokého kopce dolu,trasa obsahuje různé lávky a skoky např. přes potok Vidlice."

Podobné prezentace


Reklamy Google