Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

WILL / MIGHT GOING TO. Naše planeta bude přelidněná. Na Zemi bude 8.2 miliard lidí. Indie bude mít větší počet obyvatel než Čína. Možná budeme bydlet.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "WILL / MIGHT GOING TO. Naše planeta bude přelidněná. Na Zemi bude 8.2 miliard lidí. Indie bude mít větší počet obyvatel než Čína. Možná budeme bydlet."— Transkript prezentace:

1 WILL / MIGHT GOING TO

2 Naše planeta bude přelidněná. Na Zemi bude 8.2 miliard lidí. Indie bude mít větší počet obyvatel než Čína. Možná budeme bydlet ve velkých městech. Nebude jednoduché vyrobit potraviny pro každého. Zelená energie bude velmi důležitá. Možná budou mít lidé počítače ve svých hlavách. Nebude tady dostatek pitné vody. Většina lidí na světě bude mluvit čínsky. Voda bude možná dražší než ropa.

3 Chystám se jít brzy do důchodu. Plánujeme strávit tři týdny cestováním. Doufám, že navštívím staré přátele. Chci bydlet v zahraničí. Těším se, že budu pozdě vstávat. Mary přemýšlí o tom, že si koupí nový fotoaparát. Chtěl bych se naučit potápět. John se chystá udělat mnoho fotografií. Přemýšlíme o tom, že se přestěhujeme. Kate se těší, že pojede do Afriky.

4 Our planet will be crowded. On the Earth there will be 8.2 billion people. India will have a bigger population than China. We might live in big cities. It won´t be easy to produce food for everyone. Green energy will be very important. People might have computers in their heads. There won´t be enough drinking water here. Most people in the world will speak Chinese. Water might be more expensive than oil.

5 I´m going to retire early. We´re planning to spend three weeks travelling. I´m hoping to visit my old friends. I want to live abroad. I´m looking forward to getting up late. Mary´s thinking of buying a new camera. I´d like to learn how to dive. John´s going to také a lot of photos. We´re thinking of moving house. Kate´s looking forward to going to Africa.


Stáhnout ppt "WILL / MIGHT GOING TO. Naše planeta bude přelidněná. Na Zemi bude 8.2 miliard lidí. Indie bude mít větší počet obyvatel než Čína. Možná budeme bydlet."

Podobné prezentace


Reklamy Google