Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován."— Transkript prezentace:

1 Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován Mgr. Blankou Boumovou. Pořadí vět ve vypravování ČESKÝ JAZYK

2 O poslušných kůzlátkách http://www.trinity-art.cz/imgbig/lb_koza_kuzle.jpg 2 Seřaď věty v pohádce do správného pořadí.

3 Byla jedna koza a ta měla tři kůzlátka. Jednou odešla koza na pastvu. Kde se vzal, tu se vzal, přišel k chaloupce vlk. Kůzlátkům přikázala: „ Nikoho do chaloupky nepouštějte!“ Chtěl, aby ho kůzlátka pustila dovnitř. Kůzlátka ale vlkovi neotevřela. Když se vrátila koza z pastvy, dala všem kůzlátkům pusu na čumáček. Vlk se rozzlobil a utekl.

4 Byla jedna koza a ta měla tři kůzlátka. Jednou odešla koza na pastvu. Kde se vzal, tu se vzal, přišel k chaloupce vlk. Kůzlátkům přikázala: „ Nikoho do chaloupky nepouštějte!“ Chtěl, aby ho kůzlátka pustila dovnitř. Kůzlátka ale vlkovi neotevřela. Když se vrátila koza z pastvy, dala všem kůzlátkům pusu na čumáček. Vlk se rozzlobil a utekl. Řešení


Stáhnout ppt "Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován."

Podobné prezentace


Reklamy Google