Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

APOLOGIES, REASONS, PROMISES. A: Promiň, dnes večer nemohu přijít. B: Dobře, jak to? A: Musím napsat domácí úkoly z angličtiny. B: Nic si z toho nedělej.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "APOLOGIES, REASONS, PROMISES. A: Promiň, dnes večer nemohu přijít. B: Dobře, jak to? A: Musím napsat domácí úkoly z angličtiny. B: Nic si z toho nedělej."— Transkript prezentace:

1 APOLOGIES, REASONS, PROMISES

2 A: Promiň, dnes večer nemohu přijít. B: Dobře, jak to? A: Musím napsat domácí úkoly z angličtiny. B: Nic si z toho nedělej. Můžeme se sejít jindy. A: Fajn. Zavolám ti zítra odpoledne. A: Je mi opravdu líto, nemohl jsem připravit tu prezentaci. B: Co se stalo? A: Musel jsem hlídat malou sestru. B: V pořádku. Kdy se to chystáš dodělat? A: Dodělám ji dnes večer a pošlu vám ji e-mailem, slibuji.

3 A: I´m sorry I can´t come this evening. B: Oh, right. Why is that? A: I have to write my English homework. B: Don´t worry. We can meet another time. A: Fine. I´ll phone you tomorrow afternoon. A: I´m really sorry, I couldn´t prepare the presentation. B: What happened? A: I had to look after my little sister. B: OK. When are you going to finish it? A: I´ll finish it this evening and I´ll e-mail it to you, I promise.


Stáhnout ppt "APOLOGIES, REASONS, PROMISES. A: Promiň, dnes večer nemohu přijít. B: Dobře, jak to? A: Musím napsat domácí úkoly z angličtiny. B: Nic si z toho nedělej."

Podobné prezentace


Reklamy Google