Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ŠKOLNÍ VÝLET 2011. Agenti jdeme na to? Za č ínáme odbavováním pasa ž ér ů na letišti. Ani zavazadla nelze vpustit do letadla bez kontroly.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ŠKOLNÍ VÝLET 2011. Agenti jdeme na to? Za č ínáme odbavováním pasa ž ér ů na letišti. Ani zavazadla nelze vpustit do letadla bez kontroly."— Transkript prezentace:

1 ŠKOLNÍ VÝLET 2011

2 Agenti jdeme na to?

3 Za č ínáme odbavováním pasa ž ér ů na letišti. Ani zavazadla nelze vpustit do letadla bez kontroly.

4 Další skupiny na letištní akci

5 Jo jo, to jsou v ě ci, co vše lze do trezoru uschovat, ž e? I tato skupiny zvládla odemknout trezor.

6 Jasn ě, ur č it ě tam bude jedna schovaná. Hm, hm, kde by tak mohly být potv ů rky schované.

7 Který „zloduch“ tady zanechal otisky prst ů ? No po č kej, my t ě jist ě odhalíme!

8 Ani auta neuniknou našemu ost ř í ž ímu zraku.

9 Kamerový systém a hledání pachatele podle telefonát ů.

10 „Ne, ne, ne, ješt ě neodcházejte, pokra č ujeme“.

11 Plzeňská ZOO je v neustálém rozkvětu, každým rokem je pro návštěvníky připraveno nějaké překvapení. Naše společné foto je z africké části, která je otevřena poměrně krátce. Nachází se téměř na samém začátku naší výpravy. Další kroky vedly k medvědům, odtud k hospodářskému dvoru. Zde mě opět překvapilo, jak některé „panelákové“ děti, nemají ponětí, co potřebují obyčejná hospodářská zvířata a někteří je ani nepoznají. Jéééééééééééééééééé! Pokračujeme kolem šelem, velbloudů, zeber a antilop směrem k vodnímu ptactvu a opičkám. Zde se naprosté většině dětských srdíček splnil sen. Hurááá, konečně obchůdek se suvenýry. Opět nastává oblíbená část každého výletu. „Jak ty blechy ohlídat“, protože samozřejmě hlavním cílem každého výletu je, dopravit naše zlatíčka zpět, do rodinných hnízd. Ani letos jsme nezklamali, všichni jsme se vrátili ve zdraví domů. Huráááá na prázdniny. Všichni se nám ve zdraví vraťte, těšíme se na další rok a na mnohá společná dobrodružství.

12 Kapka exotiky

13 P ř ekrásná želva obrovská Maskovaní, pestrobarevní, cizokrajní ptáci

14 V žádné ZOO nesmí chyb ě t žirafy a zebry


Stáhnout ppt "ŠKOLNÍ VÝLET 2011. Agenti jdeme na to? Za č ínáme odbavováním pasa ž ér ů na letišti. Ani zavazadla nelze vpustit do letadla bez kontroly."

Podobné prezentace


Reklamy Google