Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Přestal jsem se Boha bát nejvíc miloval jsem sebe, oblékal jsem hříchu šat, pýchy zakryla mi nebe. Svlékni mě z cárů lidské pýchy, svou láskou přikryj.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Přestal jsem se Boha bát nejvíc miloval jsem sebe, oblékal jsem hříchu šat, pýchy zakryla mi nebe. Svlékni mě z cárů lidské pýchy, svou láskou přikryj."— Transkript prezentace:

1 1. Přestal jsem se Boha bát nejvíc miloval jsem sebe, oblékal jsem hříchu šat, pýchy zakryla mi nebe. Svlékni mě z cárů lidské pýchy, svou láskou přikryj moje hříchy, Vítězi pokorný a tichý, dej mi svůj šat, dej mi svůj šat!

2 2. Když mě často studil chlad, víc jsem zahalit chtěl sebe. Avšak běda! Hříchu šat nezahřeje, jenom zebe. Svlékni mě z cárů lidské pýchy, svou láskou přikryj moje hříchy, Vítězi pokorný a tichý, dej mi svůj šat, dej mi svůj šat!

3 3. Bůh svým soudem pýchy šat změní v cáry rozpadavé, před ním budu nahý stát, až se jednou zjeví v slávě. Svlékni mě z cárů lidské pýchy, svou láskou přikryj moje hříchy, Vítězi pokorný a tichý, dej mi svůj šat, dej mi svůj šat!

4 4. Hříchem rozdrásaný šat nadělal mi hanby dosti. Kristus chce šat nový dát a v něm vést mne do věčnosti. Svlékni mě z cárů lidské pýchy, svou láskou přikryj moje hříchy, Vítězi pokorný a tichý, dej mi svůj šat, dej mi svůj šat!


Stáhnout ppt "1. Přestal jsem se Boha bát nejvíc miloval jsem sebe, oblékal jsem hříchu šat, pýchy zakryla mi nebe. Svlékni mě z cárů lidské pýchy, svou láskou přikryj."

Podobné prezentace


Reklamy Google