Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Stín kříže do daleka padá na cesty zbloudilých. Tak láska Boží vyhledává ty, které zajal hřích! Kam padá kříže stín, je ještě naděje. Tím křížem mluví.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Stín kříže do daleka padá na cesty zbloudilých. Tak láska Boží vyhledává ty, které zajal hřích! Kam padá kříže stín, je ještě naděje. Tím křížem mluví."— Transkript prezentace:

1 1. Stín kříže do daleka padá na cesty zbloudilých. Tak láska Boží vyhledává ty, které zajal hřích! Kam padá kříže stín, je ještě naděje. Tím křížem mluví Boží Syn a k sobě lidi zve.

2 2. Stín kříže chce tvou cestu změnit, vést chce ke Golgotě, tam dáno Boží odpuštění a milost čeká tě Kam padá kříže stín, je ještě naděje. Tím křížem mluví Boží Syn a k sobě lidi zve.

3 3. Když kříže stín tvou cestu zkříží, nechtěj ho obejít! Slož ;na Golgatě hříchů tíži a získáš radost, klid. Kam padá kříže stín, je ještě naděje. Tím křížem mluví Boží Syn a k sobě lidi zve.


Stáhnout ppt "1. Stín kříže do daleka padá na cesty zbloudilých. Tak láska Boží vyhledává ty, které zajal hřích! Kam padá kříže stín, je ještě naděje. Tím křížem mluví."

Podobné prezentace


Reklamy Google