Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jméno: Ing. Jan Pracovitý Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Společnost: ABCD Robot, s.r.o. Pozice: generální ředitel.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jméno: Ing. Jan Pracovitý Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Společnost: ABCD Robot, s.r.o. Pozice: generální ředitel."— Transkript prezentace:

1 Jméno: Ing. Jan Pracovitý Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Společnost: ABCD Robot, s.r.o. Pozice: generální ředitel

2 ABCD Robot, s.r.o. Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Stručné představení firmy…

3 Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Přehled produktů, reference… ABCD Robot, s.r.o.

4 Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Možnosti spolupráce s katedrou (zadání semestrálních projektů, zadání diplomových a bakalářských prací, výzkumné projekty…) ABCD Robot, s.r.o.

5 Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Co mi studium dalo přínosného (co jsem nejlépe využil). Co mi pro praktické uplatnění scházelo. Co bych ve studijních plánech změnil. atd… Poznatky o studiu na katedře

6 Děkuji za pozornost Ing. Jan Pracovitý Ostrava, dne 7. 3. 2014 Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.


Stáhnout ppt "Jméno: Ing. Jan Pracovitý Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Společnost: ABCD Robot, s.r.o. Pozice: generální ředitel."

Podobné prezentace


Reklamy Google