Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Po příjezdu na Petřínskou rozhlednu se půjdeme podívat do zrcadlového bludiště, do hvězdárny a pak se rozhlédneme z rozhledny na Prahu.  Z Petřínské.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Po příjezdu na Petřínskou rozhlednu se půjdeme podívat do zrcadlového bludiště, do hvězdárny a pak se rozhlédneme z rozhledny na Prahu.  Z Petřínské."— Transkript prezentace:

1

2  Po příjezdu na Petřínskou rozhlednu se půjdeme podívat do zrcadlového bludiště, do hvězdárny a pak se rozhlédneme z rozhledny na Prahu.  Z Petřínské rozhledny se vydáme na oběd v Praze, po kterém si půjdeme prohlédnout Pražský hrad a odtamtud půjdeme na Karlův most.  Z Karlova mostu se pěšky dáme na Staroměstské náměstí, kde budeme mít 2.hodninový rozchod na Vánočních trzích.  Potom se všichni přesuneme k autobusu, který na nás bude čekat u Staroměstského náměstí.

3  Sraz: v Roudnici nad Labem v 7:45 Odjezd: z Roudnice – v 8:00 Příjezd: na Petřínskou rozhlednu – 9:20 Odjezd ze Staroměstského náměstí: 18:00 Příjezd do Roudnice nad Labem: 19:00 Vstupné na Petřínskou rozhlednu: 50,-Kč Vstupné do zrcadlového bludiště: 50,-Kč Vstupné do hvězdárny: 40,-Kč Autobus: 150,-Kč tam i zpět

4

5

6

7

8

9

10


Stáhnout ppt " Po příjezdu na Petřínskou rozhlednu se půjdeme podívat do zrcadlového bludiště, do hvězdárny a pak se rozhlédneme z rozhledny na Prahu.  Z Petřínské."

Podobné prezentace


Reklamy Google