Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný."— Transkript prezentace:

1 Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný oběd v restauraci. Při zpáteční cestě se zastavíme v Babiččině údolí u Ratibořic.

2 Vstupné : - Zámek : 50,- plné, 25,- Kč- snížené, prohlídka trvá 60 min. - Mlýn a Staré Bělidlo : 10,- plné, 5,- Kč- snížené, prohlíd. 30 min. - Mandl : 5,- Kč, prohlídka trvá 15 min. Zámek RatibořiceSousoší BabičkyStaré Bělidlo

3 Informace k organizaci zájezdu : - termín zájezdu – 25.6.2011 - odjezd od Obecní hospody – 6:00 hod. - předpokládaný návrat – 19:00 hod. - cena zájezdu – 100,- Kč na osobu,, - děti do 15 let zdarma - vstupné na prohlídku si každý hradí sám - cena je 55,- Kč, při společné objednávce nad 20 osob je sleva 10% - vstupné pro děti od 6 do 15 let je 35,- Kč - pro držitele průkazek ZTP a ZTP/P včetně doprovodu je vstup zdarma - prohlídka začíná v 10:00 hod, je zajištěn průvodce - doba prohlídky je 80 minut, v prostoru tvrze je teplota 5° – 8°C, proto se doporučuje teplé oblečení s sebou - od parkoviště autobusu až k pevnosti se jde pěšky, cesta trvá 20 – 30 minut Přejeme všem účastníkům zájezdu příjemný zážitek Obecní úřad Bítouchov


Stáhnout ppt "Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný."

Podobné prezentace


Reklamy Google