Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma."— Transkript prezentace:

1 AUTOBAZAR-COUVAL

2 Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma byla založena 1.9.2010 v Dešné. Funguje teprve 7 měsíců, tak že její vývoj je v začátcích.

3 Nabízíme ojetá auta v kvalitním stavu za nejlepší ceny. Prioritou firmy je náš zákazník, proto Vám můžeme nabídnout jen to nejlepší. Vozidlo vám prodáme i na splátky. Do budoucna se budeme snažit nabídku vozů rozšířit a přidat i motocykly a čtyřkolky.

4 Fungujeme zatím na dobré úrovni a v současné době je veliký zájem o nabídku automobilů. Do budoucna by jsme chtěli rozšířit i služby firmy jako je například oprava automobilů.

5 Při rozšíření firmy bude také potřeba více zaměstnanců, takže budeme v nejbližší době vyhlašovat konkurz na volná místa, která se naskytnou po rozšíření.

6 Informace o konkurzu a o rozšíření firmy uvedeme na našich webových stránkách, které v současné době zakládáme.

7 Doufáme, že firma autobazar-couval bude nadále fungovat minimálně tak dobře jako teď, a že se také rozšíří její pobočky.

8 Děkuji Vám za pozornost.


Stáhnout ppt "AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma."

Podobné prezentace


Reklamy Google