Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl."— Transkript prezentace:

1 Svatební šaty Iva

2 Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl roku. Sídlo firmy je ve Vratěníně. Toto sídlo je proto, že jiné firmy stejného druhu jsou spíše ve větších městech. A tak bude našim zájemcům z menších měst a vesnic k dispozici naše firma. Naše firma se zabývá půjčováním a prodejem různých druhů svatebních šatů prvotřídní kvality. Šaty je možné zakoupit nebo půjčit jak na našich webových stránkách, tak u nás v prodejně. Veškeré produkty a informace o nás a našich akcích máme taktéž na webových strákách. http://ivana-blahova.webnode.cz/

3 Současný stav firmy V současnosti naše firma zaměstnává přibližně 15 zaměstnanců. Ředitelkou firmy Svatebí šaty Iva je Ivana Bláhová V dnešní době máme mnoho druhů stavebních šatů od znamých značek. Jako např. ALEXANDER, ISABEL DE MASTRE, WHITE ONE a další. Nabízíme také prodej kabelek a psaníček. Naše firma má v této době pouze jednu prodejnu, a to ve Vratěníně. Pořádáme také různé přehlídky našich šatů.

4 Budoucnost Do budoucna plánujeme rozšířit produkty naší firmy a také prodejny, které by měly být otevřené během příštího roku. Nové prodejny by měly být asi v dalších 3 městech. Nakoupíme i nová auta na rozvoz zboží. Chtěli bychom zaměstnat odborníky z tohoto oboru, kteří by radili našim zákazníkům s výběrem zboží. A nejen to. Chtěli bychom začít svatební šaty také navrhovat a šít. Zaměstnáme kvalifikované návrháře. Dáme možnost i mladým nadaným návrhářům v podobě brigády. Chtěli bychom také rozšířit prodej u šatů pro družičky i u společenských šatů. Plánujeme různé zakázky i do zahraničí.

5 Děkuji za pozornost!


Stáhnout ppt "Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl."

Podobné prezentace


Reklamy Google