Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ivana Nejedlá Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ivana Nejedlá Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání."— Transkript prezentace:

1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ivana Nejedlá Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/21.2146 Název projektu školyInovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka Klíčová aktivita III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada č. XI Identifikátor DUM: VY_32_INOVACE_SADA XI_F, DUM č. 5 Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Vzdělávací obor: Fyzika

2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ivana Nejedlá Název: Magnety II – magnetické pole Autor:Ivana Nejedlá Stručná anotace:Prezentace slouží k vyvození pojmu magnetické pole magnetu a je doplněna prací pro skupiny a pracovním listem pro žáka. Metodické zhodnocení:Odučeno 16.2.2012 ve třídě 6.C. Žáci ve skupinách plnili úkoly, splnění úkolů si zkontrolovali a doplnili prostřednictvím prezentace, pracovní list posloužil jako zápis z hodiny.

3 MAGNETICKÉ POLE V okolí magnetu je magnetické pole, které se projevuje silovým působením na magnetku. V blízkosti severního pólu tyčového magnetu se magnetky natáčí tak, že k němu směřují svými jižními póly. V blízkosti jižního pólu tyčového magnetu se magnetky natáčí tak, že k němu směřují svými severními póly. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ivana Nejedlá

4 MAGNETICKÉ POLE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ivana Nejedlá

5 MAGNETICKÉ POLE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ivana Nejedlá

6 MAGNETICKÉ POLE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ivana Nejedlá

7 MAGNETICKÉ POLE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ivana Nejedlá

8 Použitá literatura: KOLÁŘOVÁ, Růžena; BOHUŇEK, Jiří. Fyzika pro 6. ročník základní školy. Dotisk 1. vydání. Praha: Prométheus, 1999.


Stáhnout ppt "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ivana Nejedlá Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání."

Podobné prezentace


Reklamy Google