Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dejte slovo do věty II Translate the words in parentheses into Czech. Use the appropriate form of the word. Vzor: My žijeme v dvacátem (apartment). My.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dejte slovo do věty II Translate the words in parentheses into Czech. Use the appropriate form of the word. Vzor: My žijeme v dvacátem (apartment). My."— Transkript prezentace:

1 Dejte slovo do věty II Translate the words in parentheses into Czech. Use the appropriate form of the word. Vzor: My žijeme v dvacátem (apartment). My žijeme v dvacátem bytu.

2 Dejte slovo do věty II 1. Ve dvě hodiny jdu do knihovny. Ty tam půjdeš také? Tak půjdeme (together)!

3 Dejte slovo do věty II 1. Ve dvě hodiny jdu do knihovny. Ty tam půjdeš také? Tak půjdeme spolu! 2. On vždycky dává blbé otázky a to nám (annoys).

4 Dejte slovo do věty II 1. Ve dvě hodiny jdu do knihovny. Ty tam půjdeš také? Tak půjdeme spolu! 2. On vždycky dává blbé otázky a to nám vadí. 3. Naše třída ruštiny byla obrovská. Z ní jsme udělali dvě (groups), A a B.

5 Dejte slovo do věty II 1. Ve dvě hodiny jdu do knihovny. Ty tam půjdeš také? Tak půjdeme spolu! 2. On vždycky dává blbé otázky a to nám vadí. 3. Naše třída ruštiny byla obrovská. Z ní jsme udělali dvě skupiny, A a B. 4. Když Honza řekne, že přijde ve tři, přijde až ve čtyři. Už jsem toho měla (to wait). Velice nerada na něho (wait).

6 Dejte slovo do věty II 4. Když Honza řekne, že přijde ve tři, přijde až ve čtyři. Už jsem toho měla počkat. Velice nerada na něho čekám. 5. Za měsíc uvidíme film „Ostře sledované vlaky“—moc se na to (look forward to).

7 Dejte slovo do věty II 4. Když Honza řekne, že přijde ve tři, přijde až ve čtyři. Už jsem toho měla počkat. Velice nerada na něho čekám. 5. Za měsíc uvidíme film „Ostře sledované vlaky“—moc se na to těší. 6. Proč ten Oldřich říká, že jsem blbá?! Vždyt’ jsem nikdy neměla nic (against) němu!

8 Dejte slovo do věty II 6. Proč ten Oldřich říká, že jsem blbá?! Vždyt’ jsem nikdy neměla nic proti němu! 7. (The weather) v L.A. je velmi pěkné, ale v Minnesotě je zima.

9 Dejte slovo do věty II 6. Proč ten Oldřich říká, že jsem blbá?! Vždyt’ jsem nikdy neměla nic proti němu! 7. Počasí v L.A. je velmi pěkné, ale v Minnesotě je zima. 8. V novinách píšou, že tučňáci v Sea World umírají, protože je jim zima. To ale nemá žádný (sense)!

10 Dejte slovo do věty II 8. V novinách píšou, že tučňáci v Sea World umírají, protože je jim zima. To ale nemá žádný smysl! 9. Měli bychom koupit nový VCR, abychom mohli ukazovat české filmy. To ale (we will suggest) děkanovi, který kontroluje všechny peníze.

11 Dejte slovo do věty II 8. V novinách píšou, že tučňáci v Sea World umírají, protože je jim zima. To ale nemá žádný smysl! 9. Měli bychom koupit nový VCR, abychom mohli ukazovat české filmy. To ale navrhneme děkanovi, který kontroluje všechny peníze.


Stáhnout ppt "Dejte slovo do věty II Translate the words in parentheses into Czech. Use the appropriate form of the word. Vzor: My žijeme v dvacátem (apartment). My."

Podobné prezentace


Reklamy Google