Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

David Rozlílek ME4B. 1) k čemu slouží ………? 2)co znamená že je sériový kanál u 8051 plně duplexní…….? 3)V jakém režimu umožňuje komunikovat a kolik rozhraní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "David Rozlílek ME4B. 1) k čemu slouží ………? 2)co znamená že je sériový kanál u 8051 plně duplexní…….? 3)V jakém režimu umožňuje komunikovat a kolik rozhraní."— Transkript prezentace:

1 David Rozlílek ME4B

2 1) k čemu slouží ………? 2)co znamená že je sériový kanál u 8051 plně duplexní…….? 3)V jakém režimu umožňuje komunikovat a kolik rozhraní tvoří vodičů…………? Je tvořena kolika ti registry a které to jsou…….?

3  Popište princip činnosti

4  Co představuje registr SBUF………?  Co je to registr SCON……..?  K čemu slouží registr SCON……..?  Kolik modů tvoří registr SCON……?

5  Popiš :  SM0,SM1……..?  SM2……..?  REN……..?  TB8……..?  TR8……..?  TI………..?  RI……….?

6  Mód 0:  O kolika ti bytoví (asynchronní nebo synchronní) se jedná……..?  Jakou má přenosovou rychlost…..?  Popiš:

7  Mód 1:  O kolika ti bytoví (asynchronní nebo synchronní) se jedná……..?  Jakou má přenosovou rychlost…..?  Popiš:

8  Mód 2:  O kolika ti bytoví (asynchronní nebo synchronní) se jedná……..?  Jakou má přenosovou rychlost…..?  Popiš:

9  Mód 3:  O kolika ti bytoví (asynchronní nebo synchronní) se jedná……..?  Jakou má přenosovou rychlost…..?  Co znamená víceprocesorová komunikace…..?

10


Stáhnout ppt "David Rozlílek ME4B. 1) k čemu slouží ………? 2)co znamená že je sériový kanál u 8051 plně duplexní…….? 3)V jakém režimu umožňuje komunikovat a kolik rozhraní."

Podobné prezentace


Reklamy Google