Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Viktor Baláž 11.5.2014. Existuje křesťanský superman? Žil král David vítězný život? Žil apoštol Pavel vítězný život? Žil Pán Ježíš vítězný život? Rozdílnost.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Viktor Baláž 11.5.2014. Existuje křesťanský superman? Žil král David vítězný život? Žil apoštol Pavel vítězný život? Žil Pán Ježíš vítězný život? Rozdílnost."— Transkript prezentace:

1 Viktor Baláž 11.5.2014

2 Existuje křesťanský superman? Žil král David vítězný život? Žil apoštol Pavel vítězný život? Žil Pán Ježíš vítězný život? Rozdílnost pohledu na vítězství Nutnost závislosti na Bohu

3 Předpoklady vítězství – co měli společné vztah s Bohem přesvědčení o cíli pro svůj život překonaní těžkostí víra ve vítězství povzbuzení dodává sílu uvolňuje potenciál pomáhá dosáhnout cíle

4 Kdo chce zvítězit, tak se nevzdává Naše odhodlání, rozhodnutí….. „V tom je ten zázrak. Je to vědomí, že Pán je s námi dokonce i tehdy, kdy jsme roztříštěny na kusy. Pomůže nám, abychom se zocelili. Vždy jsem tomu věřil a budu věřit.“ Vaše povzbuzení a podpora…..


Stáhnout ppt "Viktor Baláž 11.5.2014. Existuje křesťanský superman? Žil král David vítězný život? Žil apoštol Pavel vítězný život? Žil Pán Ježíš vítězný život? Rozdílnost."

Podobné prezentace


Reklamy Google