Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Úú Ú ú ú... Asi před týdnem k nám zavítal medvídek Pípa z Prčic. Myslel si, že cesta bude bez problémů. Byla, než přišel k naší vesničce. Jééé co to bylo?!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Úú Ú ú ú... Asi před týdnem k nám zavítal medvídek Pípa z Prčic. Myslel si, že cesta bude bez problémů. Byla, než přišel k naší vesničce. Jééé co to bylo?!"— Transkript prezentace:

1 Úú Ú ú ú..

2 Asi před týdnem k nám zavítal medvídek Pípa z Prčic. Myslel si, že cesta bude bez problémů. Byla, než přišel k naší vesničce. Jééé co to bylo?! Já se bojíím. Pomo‘c. To je krásné počasí.

3 Když přicházel k své chatě, už si myslel že bude mít klid. Ále zase byl vedle…. No konečně jsem dorazil na mojí chatičku. Jdi pryč, nic dobrého tě tu nečeká! POMOC !!!

4 A strašení pokračovalo i nadále…. Buch Buch. Jé mine. Já asi pojedu domu!!! To by byl dobrý nápad!

5 A tak náš milovaný medvídek Pípa, utíkal domů co mu nohy jen stačily. Teď už tu snad nikdo není. A utíkal a utíkal.

6 No konečně jsem už doma. Asi za dva měsíce zjistil spolu se svojí přítelkyní Natálkou, že celé to strašení byl duch ze záhrobí. A strašil ho protože vyhodil žvýkačku na zem a zašlapal jí.


Stáhnout ppt "Úú Ú ú ú... Asi před týdnem k nám zavítal medvídek Pípa z Prčic. Myslel si, že cesta bude bez problémů. Byla, než přišel k naší vesničce. Jééé co to bylo?!"

Podobné prezentace


Reklamy Google