Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

… aneb život podle reklamy. Zapni si zvuk !!!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "… aneb život podle reklamy. Zapni si zvuk !!!"— Transkript prezentace:

1

2 … aneb život podle reklamy. J@ Zapni si zvuk !!!

3 Ráno mě budí ten nový mobil od Vodafonu za 1Kč. Je to tedy jen v mých rukou, jestli vstanu, nebo ne.

4 Rozhoduji se pro tu první možnost, takže po vykonání potřeby na tak čistém záchodě, že by se z něj dalo jíst, Domestosem, neboť je umyt Domestosem, díky němuž miliony zlých bakterií zemřely, se ocitám v koupelně.

5 Tam nemám strach o své zuby, neboť používám Colgate - kartáček zubařů.

6 Snídám samozřejmě sušenky BeBe BeBe „Dobré ráno“, aby mi nechyběla energie.

7 Jdu se převléct … Samozřejmě si nezapomenu vzít svůj Actimel Actimel, abych neměl oslabenou obranyschopnost.

8 Orbit Po každém jídle si dávám žvýkačky Orbit, které snižují riziko vzniku zubního kazu až o 42%. Rexonu Použiji také Rexonu, ta mě nezradí.

9 A vezmu si s úsměvem ještě svetr, který ovšem není nový, jen vypraný v Perwolu Perwolu. Beru si to staré tričko, ale i u něj bílá bílou je!

10 Zamířím ještě do koupelny, abych si učesala své vlasy, Elséve od L´Orealu umyté šamponem Elséve od L´Orealu, vždyť já za to stojím. Před zrcadlem už ale mamka řeší dilema, s objemem a délkou svých řas, což není hřích, protože je krásné být sama sebou.

11 To už je vzhůru i taťka. Tefalu Smaží si volské oko na pánvi od Tefalu, neboť chytré věci nenahradíš. Co to tu tak krásně voní? Jihlavanka Áá, Jihlavanka, poctivá káva.

12 Rena Obouvám si boty od Rena, které už nevyzuji. Na svačinu budu mít ve škole sušenky Disko, protože ty nikdy nejíš sám a K KK Kofolu - tu přece miluji, takže není co řešit.

13 Odcházím … A protože jsem pojištěna České pojišťovny u České pojišťovny - která chrání mé sny - nebojím se, že o ně během dne přijdu...

14 …a na závěr ještě

15 J@


Stáhnout ppt "… aneb život podle reklamy. Zapni si zvuk !!!"

Podobné prezentace


Reklamy Google