Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná."— Transkript prezentace:

1 název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná slova autor VM:Monika Živnůstková období vytvoření VM:leden 2012 anotace:Výukový materiál je určen pro žáky 3.ročníku vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura, tematického okruhu – Vyjmenovaná slova po v. Formou prezentace zpracovává téma Určování vyjmenovaných slov. VY_32_INOVACE_Čj.3.17-Vyjmenovaná slova po v- prezentace

2 Vyjmenovaná slova po v vy vysoký výt výskat zvykat žvýkat vydra výr povyk výheň a slova s předponou vy /vý výr

3 Pamatuj si! Pozor! Výr je sova. (pták) Výška věže je přes sto metrů. (je to vysoko) Pes vyje. (skučí) Zahradník vysel semínka. (zasel) Pozor! Vodní vír je nebezpečný. vír(na vodě, větrný, točení, víření) Pevná víra. (někdo něčemu věří) vížka (věžička) Eva vila věnec. (upletla) Vít (jméno) Šaty visely. (byly zavěšené)

4 Doplň obraz v_sí na zdi, děda v_sel hrách, Je jako v_žle, vlci v_jí na měsíc, v_r na vodě,v_žka kostela zářila. v_r houká, Petr pov_kuje, v_chod, v_děli, přežvýkavec, v_niká, v_la Amálka, v_dlička. Společná kontrola visí, vysel, vyžle, vyjí, vír, vížka, výr, povykuje, východ, viděli, vyniká, víla, vidlička.


Stáhnout ppt "Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná."

Podobné prezentace


Reklamy Google