Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám."— Transkript prezentace:

1

2 VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA

3 Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám velký zvěrizmex. Kde vám nabízím velký výběr granulí,kostiček a jiných pochoutek. Pro vaše miláčky.

4 Náš výběr krmiva Nabízíme vám velký výběr krmiva. Např:Pedigree, Acana, Eukanuba a další., Naše ceny se pohybují od 5 Kč do1000 Kč Pokud chcete další informace tak se semnou spojte Tel:731 266 656 Tel mobil.856 656 785 Kde nás najdete: Štefánikova 123 Kladno 4 na a

5 Tito psi byli opuštění a my jsme je ošetřili a nakrmili.

6 Tento pes měl zlomenou nohu a my jsme ho ošetřili Děkuji vám a doufám že vás uvidím ve svém velkém zvěrimex


Stáhnout ppt "VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám."

Podobné prezentace


Reklamy Google