Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Přírodopis 2.pol. Každý z vás zpracuje téma týkající se hornin – většinou pohoří - jako REFERÁT. Formát bude nejspíše jednou ze 2 následujích možností:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Přírodopis 2.pol. Každý z vás zpracuje téma týkající se hornin – většinou pohoří - jako REFERÁT. Formát bude nejspíše jednou ze 2 následujích možností:"— Transkript prezentace:

1 Přírodopis 2.pol

2 Každý z vás zpracuje téma týkající se hornin – většinou pohoří - jako REFERÁT. Formát bude nejspíše jednou ze 2 následujích možností: - w- wordovský dokument v rozsahu min. 2 stran formátu A4 (pozor na foto) - P- PREZENTACE v PowerPointu v rozsahu 5 – 10 slidů (stran)

3 Nezávisle na formě referátu budete téma prezentovat před třídou (nečteme, nekoktáme atd.) ve stanoveném pořadí. U referátu budou uvedeny tzv. zdroje !!! POZOR NA FORMÁT !!! Pro bezproblémovou komunikaci je potřeba soubory uložit ve formátu rtf (Word) a Prezentace aplikací PowerPoint 2003-2007 …..viz ukázka. Připraveny budou další 3 referáty ….

4 Vypracovaný referát pošlete nejpozději den před vaší prezentací na mail (psima@zsvaltickamikulov.cz) Pokud nebude referát odeslán nebo prezentován v termínu, bude klasifikován nedostatečnou, a to i opakovaně! V případě problémů s odesláním vyřešíme individuálně (flashdisk, uschovna.cz aj.) Přehled referátů a ostatní informace budou na TAHÁCÍCH.

5 Lze použít i free licencovaný software – OPENOFFICE namísto produktů MS Office. REFERÁTY LZE ZPRACOVAT TAKÉ VE ŠKOLE!!!


Stáhnout ppt "Přírodopis 2.pol. Každý z vás zpracuje téma týkající se hornin – většinou pohoří - jako REFERÁT. Formát bude nejspíše jednou ze 2 následujích možností:"

Podobné prezentace


Reklamy Google