Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kolik vajíček naklade skokan hnědý? Výborně Nechte to v tom to tvaru nedělejte z toho prezentaci pak by se nedalo hýbat s tabulkou. Nápověda se nachází.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kolik vajíček naklade skokan hnědý? Výborně Nechte to v tom to tvaru nedělejte z toho prezentaci pak by se nedalo hýbat s tabulkou. Nápověda se nachází."— Transkript prezentace:

1 Kolik vajíček naklade skokan hnědý? Výborně Nechte to v tom to tvaru nedělejte z toho prezentaci pak by se nedalo hýbat s tabulkou. Nápověda se nachází dole.

2 Kolik vajíček naklade skokan hnědý? 1000-2500

3 Kolik vajíček naklade skokan hnědý? 1000-2500

4 Kolik vajíček naklade skokan hnědý? 1000-2500

5 Kolik vajíček naklade skokan hnědý? 1000-2500

6 Kolik vajíček naklade skokan hnědý? 1000-2500

7 Kolik vajíček naklade skokan hnědý? 1000-2500

8 Tabulka V případě problému kontaktujte: mikali@spoluzaci.cz Nebo se koukněte na web www.mikali.mypage.cz www.mikali.mypage.cz Všechna práva vyhrazena

9 Programování Chcete se uprostřed prezentace dostat na webovku nebo otevřít list aplikace word,excel. Mám pro vás jednoduchou radu kterou dokáže každý bez žádných speciálních karet.(Pozor tato nápověda sychronizuje s aplikací microsoft power-point 2007). Začneme dalším snímkem.Ale už v tomto snímku máte dole nápovědu.

10 Vítejte Text :aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

11 Vítejte Text:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

12 Programování xx V případě problému kontaktujte: mikali@spoluzaci.cz Nebo se koukněte na web www.mikali.mypage.cz www.mikali.mypage.cz Všechna práva vyhrazena


Stáhnout ppt "Kolik vajíček naklade skokan hnědý? Výborně Nechte to v tom to tvaru nedělejte z toho prezentaci pak by se nedalo hýbat s tabulkou. Nápověda se nachází."

Podobné prezentace


Reklamy Google