Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zkušenosti s prevencí předlužení formou výuky finanční gramotnosti Zdeněk Balabán obchodní ředitel COFET, a.s. z projektu „Pomoc dlouhodobě nezaměstnaným.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zkušenosti s prevencí předlužení formou výuky finanční gramotnosti Zdeněk Balabán obchodní ředitel COFET, a.s. z projektu „Pomoc dlouhodobě nezaměstnaným."— Transkript prezentace:

1 Zkušenosti s prevencí předlužení formou výuky finanční gramotnosti Zdeněk Balabán obchodní ředitel COFET, a.s. z projektu „Pomoc dlouhodobě nezaměstnaným na Mostecku a Ostravsku – Prevence předlužení a jak z předlužení“

2 Praktické zkušenosti Dotazníky úspěšnosti projektu odevzdalo 1146 klientů. Cílová skupina - klienti z řad dlouhodobě nezaměstnaných. Realizace projektu: září a říjen 2008.

3 Klienti – rychlý přehled

4 Osobní zkušenosti klientů

5 Přístup klientů k výuce Úvodní odmítání vzdělávání. Zájem – po absolvování prvních hodin výuky, především s praktickými částmi. Narůstající dotazy, aktivita i příznivé ohlasy. O vstup do projektu je zájem i mezi dalšími osobami, které nespadají do cílové skupiny dlouhodobě nezaměstnaných.

6 Vliv kurzu na znalosti Umíte se orientovat v tom, jak si počínat s narůstajícími dluhy?

7 Vliv kurzu na další chování

8

9 Děkuji vám za pozornost Zdeněk Balabán zdenek.balaban@cofet.cz www.cofet.cz


Stáhnout ppt "Zkušenosti s prevencí předlužení formou výuky finanční gramotnosti Zdeněk Balabán obchodní ředitel COFET, a.s. z projektu „Pomoc dlouhodobě nezaměstnaným."

Podobné prezentace


Reklamy Google