Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dark Orbit -Hra která nikdy nekončí!. K začátku Pohybovat se po herní mapě je vskutku jednoduchá záležitost. Loď se ovládá myší. Stačí pouze kliknout.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dark Orbit -Hra která nikdy nekončí!. K začátku Pohybovat se po herní mapě je vskutku jednoduchá záležitost. Loď se ovládá myší. Stačí pouze kliknout."— Transkript prezentace:

1 Dark Orbit -Hra která nikdy nekončí!

2 K začátku Pohybovat se po herní mapě je vskutku jednoduchá záležitost. Loď se ovládá myší. Stačí pouze kliknout na místo kam se chcete pohnout, a loď tam doletí. Pokud s lodí chcete letět určitým směrem, stačí pouze kliknout dále od lodi a držet tlačítko myši. Pro přesun na delší vzdálenost stačí na minimapě označit destinaci, kam chcete a loď vám tam doletí sama od sebe. Toť vše.

3 Hlavní menu

4 Časté otázky Jak opravit svoji loď? Jak opravit svoji loď? Já vždy říkám:Neopravený pilot je již předem mrtvý pilot, dbejte na tento fakt a nepadněte na základě své nedbalosti udržovat technický stav lodi v pořádku... Já vždy říkám:Neopravený pilot je již předem mrtvý pilot, dbejte na tento fakt a nepadněte na základě své nedbalosti udržovat technický stav lodi v pořádku...

5 Nový letoun APIS Někdy je potřeba navýšit DMG, někdy štít a někdy přidat nějaké extra do lodi. Apis, devátý letoun je to pravé řešení. Někdy je potřeba navýšit DMG, někdy štít a někdy přidat nějaké extra do lodi. Apis, devátý letoun je to pravé řešení.

6 Uridium Je velmi cenné Nikdy ho není dost Je potřeba na elitní výbavu

7 DESINGY goliahta

8 Asi nějak tak!

9 Vyrobil : Jan Dobeš Vlastnosti Loď: Goliath (elitní) Klan: EAS™ Firma: EIC

10 Děkuji za shlédnutí


Stáhnout ppt "Dark Orbit -Hra která nikdy nekončí!. K začátku Pohybovat se po herní mapě je vskutku jednoduchá záležitost. Loď se ovládá myší. Stačí pouze kliknout."

Podobné prezentace


Reklamy Google