Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Naše cesta hromadnou dopravou. Jak jsme jeli do Adamova Boskovice 7:29 – Skalice nad Svitavou 7:36 – do Adamova jsme dorazili v 8:13 a u místní hospody.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Naše cesta hromadnou dopravou. Jak jsme jeli do Adamova Boskovice 7:29 – Skalice nad Svitavou 7:36 – do Adamova jsme dorazili v 8:13 a u místní hospody."— Transkript prezentace:

1 Naše cesta hromadnou dopravou

2

3 Jak jsme jeli do Adamova Boskovice 7:29 – Skalice nad Svitavou 7:36 – do Adamova jsme dorazili v 8:13 a u místní hospody jsme měli sraz s průvodci tam jsme si řekli nějaké informace o odešli jsme do Josefovského údolí

4

5 Chování v dopravních prostředcích Uvolněte místo k sezení těm, kteří to více potřebují, respektujme se vzájemně Možná ve vás dřímá umělec, nebuďte ho ale v dopravních prostředcích Dávejte pozor, aby vaše zavazadla nepřekážela ostatním Nastupujete? Nechte nejprve ostatní vystoupit Ne každý si oblíbí vašeho čtyřnohého přítele Cestujte na úrovni a dopřejte to i ostatním! Nemusí vás být slyšet za každou cenu Držte emoce na uzdě

6

7 Josefovské údolí Překrásné zčásti krasové údolí Moravského krasu. Je vyjimečné tím, že se zde zachoval povětšinou původní lesní porost (buky, jedle, tisy) s bohatým bylinným patrem. Údolí bylo vyhledáváno již v dobách pravěkých, o čem vypovídá množství archeologických nálezů.

8


Stáhnout ppt "Naše cesta hromadnou dopravou. Jak jsme jeli do Adamova Boskovice 7:29 – Skalice nad Svitavou 7:36 – do Adamova jsme dorazili v 8:13 a u místní hospody."

Podobné prezentace


Reklamy Google