Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Popis poptávky (výrobku nebo služby): Poptávka po zhotovení a montáži rustikálního krbu s vložkou s tepelným výměníkem ( max.15 kW) a připojením na standardní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Popis poptávky (výrobku nebo služby): Poptávka po zhotovení a montáži rustikálního krbu s vložkou s tepelným výměníkem ( max.15 kW) a připojením na standardní."— Transkript prezentace:

1 Popis poptávky (výrobku nebo služby): Poptávka po zhotovení a montáži rustikálního krbu s vložkou s tepelným výměníkem ( max.15 kW) a připojením na standardní okruh radiátorů s elektrokotlem Protherm 15 kW do rodinného domu v Nové Teliby u Mladé Boleslavi Preferovaný tvar obestavby viz. příloha. Vložka teplovodní dle doporučení, zkušenosti krbaře (zhotovitele). Nutno připojení na externí přívod vzduchu a komínová klapka. Umístění krbu v místnosti : 23m2 viz příloha 2 Celková vytápěná podlahová plocha domu : 119 m2 Další informace k poptávce: (množství, termín, orien. cena, atd.) množství: 1ks termín: dle dohody (samozřejmě pokud možno co nejdříve) orientační cena: zde prosím o Vaše návrhy a konstrukci, dle toho zvolím pak cenovou hladinu. Odhaduji to na max. cca 115 000 Kč. Předem děkuji. S pozdravem Karel Holátko

2 Poptávka po zhotovení a montáži rustikálního krbu s vložkou s tepelným výměníkem ( max.15 kW) a připojením na standardní okruh radiátorů s elektrokotlem Protherm 15 kW. Preferovaný tvar obestavby viz. Obr. Vložka dle doporučení, zkušenosti krbaře (zhotovitele). Nutno připojení na externí přívod vzduchu a komínová klapka. Umístění krbu v místnosti : 23m2 viz příloha 2 Celková vytápěná podlahová plocha domu : 119 m2 Karel Holátko,, 4.62009

3 Krb Karel Holátko, 605 592 388 holatko.karel@seznam.czholatko.karel@seznam.cz, 4.6.2009


Stáhnout ppt "Popis poptávky (výrobku nebo služby): Poptávka po zhotovení a montáži rustikálního krbu s vložkou s tepelným výměníkem ( max.15 kW) a připojením na standardní."

Podobné prezentace


Reklamy Google