Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cenová nabídka s rekuperační jednotkou RKE

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cenová nabídka s rekuperační jednotkou RKE"— Transkript prezentace:

1 Cenová nabídka s rekuperační jednotkou RKE
manuál

2 OBSAH Návrh jednotky Cenová nabídka Příslušenství k jednotce
Objednávka jednotky Z tabulky je zřejmé, že cena nezáleží na typu ani na alternativním připojením!

3 NÁVRH JEDNOTKY Pro návrh jednotky použijte návrhový software od firmy LMF: Se složitějším návrhem nebo záměnou za konkurenční jednotku Vám pomůže technická podpora.

4 CENOVÁ NABÍDKA Z hlediska ceny rozlišujeme u jednotky RKE pouze tyto základní parametry: velikost horizontální/ vertikální bez by-passu/ s by-passem

5 Uvedené ceny jsou ceníkové ceny v Kč bez DPH platné pro Českou republiku k 29.10.2009.
Z tabulky je zřejmé, že cena nezáleží na typu ani na alternativním připojením (modifikaci)!

6 UPOZORNĚNÍ Nezapomeňte, že integrovaný vodní výměník lze realizovat pouze pro velikosti 10 a výš! Jednotky s by-passem lze objednat pouze ve velikostech 10, 14, 19, 30, 40, 60!

7 CENOVÁ NABÍDKA Nově se připravují jednotky RKE na objednávku na firmě 2VV, kde probíhá přestavba základní jednotky (horizontální, typ A bez ohřevu) na požadovanou (integrovaný ohřívač, alternativní připojení). Cena výsledné jednotky je součtem ceny základní jednotky a použitého typu ohřívače (RKE.../SKE, RKE.../SKW). Tyto jednotky najdete v Heliosu snadno: v kmenových kartách zadáte číslo RKE - dodavatel 2VV. Opět nezáleží na typu ani na alternativním připojení!

8 RKE od 2VV Uvedené ceny jsou ceníkové ceny v Kč bez DPH platné pro Českou republiku k Z tabulky je zřejmé, že cena nezáleží na typu ani na alternativním připojením (modifikaci)!

9 RKE - PŘÍSLUŠENSTVÍ SKRi - klapka sání (obzvláště nutné pro jednotky s vodním ohřívačem a protimrazovou ochranou) SKRe - klapka výfuku (obzvláště nutné pro jednotky s vodním ohřívačem a protimrazovou ochranou) LF230 - servopohon na klapky (do nabídky vždy použijte tento typ servopohonu - ostatní typy servopohonů lze nabídnout po konzultaci s technickou podporou!) PCR - dálkový ovladač s displejem (umí regulovat integrovaný drátkový elektrický ohřívač (SKE), umí regulovat třícestný ventil ZV-3 (SKW) - umí v součinnosti s TEG a klapkami (servopohony LF230) protimrazovou ochranu - obsahuje integrované prostorové teplotní čidlo) CVU - pouze přepínač otáček (praktické použití pro jednotku bez ohřevu nebo v případě, že si bude zákazník regulovat ohřev sám - např. externí elektrický ohřívač nebo pokud chce zákazník řídit vodní ohřev pomocí směšovacího uzlu s ovladačem směšovacího uzlu)

10 RKE - PŘÍSLUŠENSTVÍ TEG - protimrazová ochrana (důležitá zejména pro jednotky s vodním ohřevem, aby nedošlo k zamrznutí vodního výměníku - lze jí však použít i pro jednotky s elektrickým ohřevem nebo bez ohřevu jako ochranu před zamrznutím výměníku - funguje pouze s ovladačem PCR) AMF externí kanálové čidlo pro ovladač PCR (pokud by zákazníkovi nestačilo řídit jednotku na základě tepelného čidla integrovaného přímo v ovladači PCR) SAF - externí vodní výměník pro chlazení vzduchu (pouze pro studenou vodu!) MS-3 - směšovací box (obsahuje tři klapky: směšovací klapku je nutné vybavit servopohonem - nutno řídit externě, protože ovladač PCR neumí směšování ovládat, klapky sání a výfuku jsou propojené jednou tyčí - stačí je tedy vybavit jedním servopohonem - celkem tedy 2 servopohony na celý směšovací box) BCC - kruhový přechod (pouze kus plechu - přechod z hranatého vyústění na kruhové připojení) FTK - kapsový filtr (třída filtrace F6, F7 nebo F8 - náhrada za standardní filtr G4 - pouze pro velikosti 14 a výš) TPR - stříška pro vnější instalaci (další kus plechu, který jen o málo přesáhne samotnou jednotku - zajistí pouze to, že do jednotky shora nezateče voda)

11 SMĚŠOVACÍ BOX MS3 Klapka sání a klapka výfuku jsou propojené!
Na celý box potřebujete dva servopohony.

12 STŘÍŠKA TPR

13 RKE - PŘÍSLUŠENSTVÍ Inteligentní regulaci RQU lze realizovat objednáním jednotky RKE, která má již tuto regulaci integrovanou a zapojenou (např. RKE FO). O této regulaci najdete více informací v prezentaci, kterou pro Vás připravujeme.

14 OBJEDNÁVKA JEDNOTKY Objednání jednotky proveďte dle manuálu (autor Ing. Lucie Rychnovská). Skladem jsou v současné době jednotky RKE/H (horizontální a bez by-passu) velikosti 10, 14, 19, 25, 30, 40. Elektrické a vodní ohřívače v daných velikostech a regulátory PCR.

15 Děkuji Vám za pozornost.
Multi-VAC, spol. s r. o.


Stáhnout ppt "Cenová nabídka s rekuperační jednotkou RKE"

Podobné prezentace


Reklamy Google