Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SPVD hledá nové posily do svého webmasterského týmu! Máte zájem? Potom je právě pro Vás určena tato prezentace!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SPVD hledá nové posily do svého webmasterského týmu! Máte zájem? Potom je právě pro Vás určena tato prezentace!"— Transkript prezentace:

1 SPVD hledá nové posily do svého webmasterského týmu! Máte zájem? Potom je právě pro Vás určena tato prezentace!

2 Stránky Jiřího Hertla Zajímá vás veřejná doprava? Jsou informace z vašeho regionu nedostatečné, neaktuální nebo úplně chybí? Chcete s tím něco udělat? Nezakládejte vlastní nové stránky, které budou v konkurenci těžko shánět čtenáře - STAŇTE SE REDAKTOREM „STRÁNEK JIŘÍHO HERTLA“!!!

3 Co z toho budete mít? Exkluzivní pozvánky na akce pořádané SPVD Možnost prezentace svých názorů a myšlenek na respektovaném a navštěvovaném webu SPVD je díky svým aktivitám známa zejména z Plzně či Mariánských Lázní, ale částečně třeba i z Prahy – jednáme s dopravci i orgány státní správy, pořádáme akce pro veřejnost Časem je tu pro Vás i možnost vstoupit mezi členy SPVD! Na následujících listech je několik snímků z akcí SPVD:

4 Dny mariánskolázeňských trolejbusů (2003)

5 Mikulášův trolejbus v Plzni (2006)

6 Víkend s historickými trolejbusy Škoda v Plzni (2006)

7 Návrhy řešení uspořádání Slovanské tř. a nám. M. Horákové v Plzni

8 Podpora a propagace regionální žel. trati ČD 177 Pňovany - Bezdružice

9 Výstava o VHD v rámci Evropského týdne mobility v Praze (2006)

10 Řešení MHD v České Lípě – jednání s městem i dopravcem

11 Zaujala vás tato prezentace? Napište nám! Předseda SPVD (M. Klas): klas@spvd.czklas@spvd.cz Vedení SPVD (M. Klas, O. Fábera, D. Holas, M. Janda, J. Kohout, T. Nálevka, J. Ryšánek): info@spvd.cz info@spvd.cz Webmasterský tým SPVD (O. Fábera, D. Holas, M. Janda, J. Kohout, T. Nálevka, J. Šplíchal): webmaster@spvd.cz webmaster@spvd.cz TĚŠÍME SE NA VÁS!


Stáhnout ppt "SPVD hledá nové posily do svého webmasterského týmu! Máte zájem? Potom je právě pro Vás určena tato prezentace!"

Podobné prezentace


Reklamy Google