Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KOUZELNÁ FLÉTNA Lenka Lašanová. Úplné začátky Jako v pohádce se zjevila mezi mládeží drobná, prostá píšťalka. Podobnou si už kdysi vyřezávali naši dědečkové;

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KOUZELNÁ FLÉTNA Lenka Lašanová. Úplné začátky Jako v pohádce se zjevila mezi mládeží drobná, prostá píšťalka. Podobnou si už kdysi vyřezávali naši dědečkové;"— Transkript prezentace:

1 KOUZELNÁ FLÉTNA Lenka Lašanová

2 Úplné začátky Jako v pohádce se zjevila mezi mládeží drobná, prostá píšťalka. Podobnou si už kdysi vyřezávali naši dědečkové; byla dřevěná a hrála tuze falešně, a přesto uměla zahánět smutek a rozjasnit tváře.

3 Pískání pro radost Dnešní flétničky jsou vyráběné většinou z umělé hmoty, dají se ladit a vydávají líbezné tóny, které se líbí především dětem, hlavně těm nejmenším. Aby začali s pískáním nepotřebují talent, ale plnou náruč lásky. Děti neznají noty, ani písmena, ale pomoci legrácek, her a soutěží se naučí hrát jednoduché písničky i bez not.

4 Pískání pro zdraví Pískání je zábavnou rehabilitací dýchání hrou na zobcovou flétnu; pomáhá malým astmatikům, alergikům i dětem s vadami řeči. Cvičení břišních a zádových svalů je součástí dechové rehabilitace u dětí trpící onemocněním horních cest dýchacích. Pískání posiluje bránici a další dýchací svaly a navíc hra podpoří sebevědomí dítěte.

5 Společné vystoupení Děti se vždy těší na chvíli, kdy můžou svým blízkým ukázat, co se naučily. Vystoupení před rodiči, prarodiči a kamarády, úsměv na tvářích je tou největší odměnou pro děti i pedagogy.

6 Závěr Trpí-li Vaše dítě alergií, astmatem nebo jinými dýchacími problémy; je zvídavé a hravé: „ Navštivte nás“, rádi jej příjmeme mezi nás.


Stáhnout ppt "KOUZELNÁ FLÉTNA Lenka Lašanová. Úplné začátky Jako v pohádce se zjevila mezi mládeží drobná, prostá píšťalka. Podobnou si už kdysi vyřezávali naši dědečkové;"

Podobné prezentace


Reklamy Google