Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným."— Transkript prezentace:

1 Co nového ve SKIP ČR?

2 Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným pozdním doručováním bulletinu. Pokud nechcete časopis dostávat do schránky v papírové podobě, zašlete své přání na adresu Roman.Giebisch@nkp.cz a nechte se vyřadit z distribučního seznamu.Roman.Giebisch@nkp.cz

3 E – konference SKIP ČR Všichni členové SKIP (kolektivní i individuální) byli zařazeni do právě vzniklé e-konference SKIP. Adresa je skip@cvut.cz.skip@cvut.cz Adresář aktualizuje Mgr. Roman Giebisch, Ph.D. podle údajů Drahušky Škrabalové. Veškeré změny týkající se členské základny ve vlastním zájmu hlaste!

4 Čtenář roku 2010 Nová soutěž - hledáme čtenáře, který si v roce 2010 vypůjčil v knihovně nejvíce knih. Regionální vyhodnocení SKIP 08 proběhne 14.3.2011 od 14 hodin v Měk Litomyšl. Regionální vítěz se zúčastní celorepublikového porovnávání v Praze.

5 Grand Biblio Vydávání časopisu velmi ohroženo. Byl razantně snížen náklad a dodávky do knihoven byly zhruba na 50%. Pravděpodobně bude ukončena spolupráce s Českými drahami. V tom případě není jasná distribuce balíků.

6 Knihovnická dílna 28. – 29.4. v Městské knihovně Praha Program –představení knihoven oceněných v soutěži knihovna roku –příprava koncepce knihoven na další období –novelizace standardů –téma dobrovolnictví v knihovnách

7 Studijní zájezd SKIP do Švýcarska Návštěva švýcarských knihoven ve frankofonní části země se uskuteční v termínu 27. – 30.10.2011. Přípravou byla pověřena PhDr. Zuzana Hájková z Jihočeské vědecké knihovny v Českých Budějovicích.

8 Skanska Pro rok 2011 byla podepsána smlouva a SKIP získal 650 000 Kč. Z financí budou podpořeny například tyto aktivity: Cena Městská knihovna roku, cena MARK, tisk deníčků Škola naruby a Čtenářských pasů, autorská čtení na Maratónu čtení a tisk plakátů, záložek a případných dalších propagačních materiálů pro knihovny

9 SKIP má finanční prostředky na podporu zajímavých projektů. Návrhy mohou přijít z regionů i od jednotlivců. Mělo by se jednat o konkrétní zajímavou aktivitu, která by byla celostátní a šla by pokud možno i dobře medializovat.

10 SKIP ČR má nové webové stránky. Na http://www.skipcr.cz/http://www.skipcr.cz/ sledujte aktuální dění ve spolku!


Stáhnout ppt "Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným."

Podobné prezentace


Reklamy Google