Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805."— Transkript prezentace:

1

2 2.oddíl Slavkov Něco o Nás!

3 Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805. Máme tady kostel Vzkříšeni páně a také židovský kostel.

4 Slavkovský zámek Je dominantou středu města K zámku patří dlouhá zámecká zahrada zdobená 47 sochami a 4 fontánami Žil tam rod Kouniců

5 2. oddíl Pod tento oddíl se řadí družinky: Ještěrky, Želvičky, Orli Vedoucí družinek Ještěrky: Týnka Želvičky: Klárka,Domča Orli: Olda

6 Ještěrky Členek: 6 Zuzka, Klárka, Domča, Pavča, Janča, Dorotka Naše vedoucí: Týnka Scházíme se každou středu v 17:30 na nádraží v klubovně. Účastníme se Slunovratu, výprav a různých akcí.

7 Fotky Ještěrek

8 Naše stránky www.jesterkyslavkov.cz.tl www.zelvickyslavkov.cz.tl Naše stránky máme zhruba rok Najdete na nich fotky, kroniku, nové informace atd. Snažíme se o ně co nejlépe pečovat.

9 Želvičky Členek je 7: Anička, Anetka, Lucinka, Žanetka, Peťulka, Lenička, Deniska Vedoucí: Týnka Rádkyně: Domča, Klárka Schůzky máme ve středu v 15:30.

10 Naše malé Želvičky

11 Gepardi Gepardi jsou nová družinka vlčat. Vede je: Zuzka, Pavel a Sofie Je jich asi 10. Ve věku od 5 do 10. Scházíme se ve středu v 15:30.

12 Fotky naších Gepardů zatím nemáme! 

13 Pokřiky Ještěrky: Jmenujem se ještěrky, svoje jméno ctíme, nosorožce, veverky všechny porazíme !!!!!! Želvičky: Holala,holale želvičky jsou kamarádské, šikovné a nebojácné, nejsme vůbec pomalé!!!!! Gepardi: Gepardi jsou super kluci, všechno zvládnou bez pomoci!!!!

14 Tábory Každým rokem se koná tábor, většinou byl do Jasenice, ale tentokrát pojedeme do Habří Na každý tábor je jiné téma. Jezdíme společně se skauty. Někdy si zajedeme i k rybníku.

15 Výpravy Vždy, když se vyskytne nějaká možnost, jezdíme na dvoudenní, někdy i delší výpravy. Naposledy jsme byli ve Vyškově, kde se nám moc líbilo!!!

16 Naše společná fotka z výpravy

17 Konec!!! Tímto se s vámi loučíme a doufáme, že se vám naše prezentace líbila a něco jste se o nás dozvěděli!


Stáhnout ppt "2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805."

Podobné prezentace


Reklamy Google