Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pozvání Na Palubu Dámy a pánové, dovolujeme si vás pozvat na výlet

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pozvání Na Palubu Dámy a pánové, dovolujeme si vás pozvat na výlet"— Transkript prezentace:

1 Pozvání Na Palubu Dámy a pánové, dovolujeme si vás pozvat na výlet
nejluxusnější lodí všech dob. Plavba se uskuteční dne tohoto roku. Sejdeme se v 16:00 u PNS, odkud půjdeme na vlak, který nás odveze do přístavu. Návrat je plánován dne v 17:00 také k PNS. Na cestu si vezměte pohodlné oblečení a zavazadla.Do vlaku je vhodné si vzít větší svačinu.

2 Vybavení na palubu Sebou si prosím nezapomeňte vzít věci na Dvoudenní(spacák,karimatka), ale i jednodenní výlet, přezuvky,teplé oblečení!!! 2 nepřestupní lístky (open card), lžíci, hrnek, ešus (misku), 200 Kč, svíčku, baterku, igelit (kdo je ochoten tahat se s bobama může si vzít i boby), baťůžek na JV. Dále vás prosíme, abyste nezapomněli vzít dárky pro členy své družinky (vyrobené), na cukroví od maminky, družinové cukroví, pokud potřebujete něco na scénku, něco na stromeček pro zvířátka(mrkev, jablko, cornflakes, ořechy, kaštany) !!!Společenské oblečení(kluci – košili,holky – šaty,sukni)….nejezděte v tom!

3 poručíkem Šklíbou Jídlo: každý si sebou vezme svačiny a sobotní oběd
Pavouci – sobotní snídaňi Krakatice – nedělní oběd Sršni – nedělní snídani Vedoucí – máme na starost večeře  + Berušky Doufáme, že si nenecháte ujít tuto výjimečnou plavbu , která bude první v dějinách lidstva. Moc se těší admirálka lodi Ajka s poručíkem Šklíbou


Stáhnout ppt "Pozvání Na Palubu Dámy a pánové, dovolujeme si vás pozvat na výlet"

Podobné prezentace


Reklamy Google