Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pro PROvodovské LI DI DIvadloLIdové. Jak příběh začal…. To jsme jednou seděli v hospůdce na Maleniskách… …a napadla nás převratná myšlenka založit divadelní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pro PROvodovské LI DI DIvadloLIdové. Jak příběh začal…. To jsme jednou seděli v hospůdce na Maleniskách… …a napadla nás převratná myšlenka založit divadelní."— Transkript prezentace:

1 Pro PROvodovské LI DI DIvadloLIdové

2 Jak příběh začal…. To jsme jednou seděli v hospůdce na Maleniskách… …a napadla nás převratná myšlenka založit divadelní soubor…no proč ne, že? A jak se budeme jmenovat? No proto, že chceme hrát pro lidi,tak přece ProLIDI….! Tento velký čin jsme uskutečnili koncem srpna 2008….a tak JSME NA SVĚTĚ!

3 Co jsme zač….? Skupinka lidiček, kteří si chtějí občas zablbnout… …banda bláznů, kterým nestačí svět a proto si vytváří vlastní… Ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového… …Ti, kteří chtějí překonat sebe samotného! …lidé, kteří jsou pro každou legraci…

4 Naše sestavička…

5 Hana Tesařová Marta Talašová Alfons Slovák Václav Zimmermann

6 Eva Marušáková Matěj Košárek Marie Jálová Jana Černá

7

8

9 Nepovažujeme se za žádné velké umělce, ale to co děláme, děláme hlavně pro zábavu nás a pro pobavení vás!

10 www. prolidi. webnode. cz


Stáhnout ppt "Pro PROvodovské LI DI DIvadloLIdové. Jak příběh začal…. To jsme jednou seděli v hospůdce na Maleniskách… …a napadla nás převratná myšlenka založit divadelní."

Podobné prezentace


Reklamy Google