Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hana a Petr Ulrychovi Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hana a Petr Ulrychovi Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí."— Transkript prezentace:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10 Hana a Petr Ulrychovi

11

12

13 Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí na ekzémy, odstraňuje otoky, pomáhá při chorobách plic, slinivky břišní i jater, léčí žaludek i dvanácterník.

14 odstraňuje křeče v trávícím ústrojí, působí protizánětlivě, je vhodné ji použít např. při nadýmání

15 Květ černého bezu je vynikající potopudnou rostlinou. Má též účinky močopudné, příznivě také působí na cévy. Spektrum použití je široké, nejčastěji se používá k léčbě kašle

16 Najdeme v něm silice, vitamíny, minerální látky. Zanedbatelné nejsou ani látky snižující hladinu cukru v krvi..

17 Šalvěj je vhodné používat jen v malých dávkách, krátkodobě. Působí protizánětlivě, snižuje vylučování potu, zvyšuje vylučování moči, má protibakteriální účinky.

18

19 Plátěný sáček se sušenou levandulí vložený pod polštář podporuje klidný spánek.

20

21

22 Tuto a spousty dalších povedených prezentací najdete romantické na www.romantik.cz srandovní na www.komik.cz


Stáhnout ppt "Hana a Petr Ulrychovi Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí."

Podobné prezentace


Reklamy Google