Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

I Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/01.0009.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "I Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/01.0009."— Transkript prezentace:

1 i Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/01.0009 Rozvoj klíčových kompetencí v odborném vzdělávání na SOŠ Luhačovice 1 Tento projekt byl spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.

2 LAND ART „ v jednoduchosti je síla myšlenky…“

3 Výtvarný kurz II. a III. ročníku UŘ 13.9. - 15.9. 2010 Chřiby – areál Kamínka

4 Den první - seznámení s prostředím, zadání úkolů a obhlídka terénu.  Celý kurz předcházela a poznání problematiky „land art“ učiteli na oboru uměleckých řemesel  Celý kurz předcházela důkladná příprava a poznání problematiky „land art“ učiteli na oboru uměleckých řemesel (probíhala již od měsíce března až do června)  Využilo se všech dostupných informací s ukázkami na internetu  Studenti byli seznámeni s principy tvorby v přírodě včetně filmových ukázek realizací   Nutnost diskutovat se studenty na dané téma!

5 Aktivita se v menších pracovních skupinách dobře rozvinula

6 Den druhý - práce na objektech a jejich vytříbená realizace.  Své nápady a myšlenky studenti z přírodnin nadšeně dotvářeli   Neustálé vzájemné konstruktivní diskuse o variantách a úpravách objektů s učiteli  Využití nejen prostředí, dostupných přírodnin, ale i klimatických denních proměn(slunce, stíny, vítr…)

7 Nejzajímavější vzniklé objekty

8 Hra světel a stínů v lese

9 Třetí den - závěr kurzu a vyhodnocení   Překvapivě zdařilé objekty a aktivní přístup studentů k zadané práci  Vzájemné pochopení dané problematiky a vtisknutí myšlenky do každého díla   Kladné hodnocení celého kurzu od všech zúčastněných studentů  Požadavek studentů o další podobné projekty a způsoby seberealizace v průběhu výuky na škole (např. na konci šk. roku, v zimních měsících, apod.)   Zapracovat do osnov a spolu s kresbou být náplní výtvarného kurzu každý rok


Stáhnout ppt "I Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/01.0009."

Podobné prezentace


Reklamy Google