Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BRVKA. BRVKA ZKOUŠKA  ZÁPOČET:  aktivní účast na cvičeních (max. 3 absence)  úspěšně zvládnutý test na 6. a 13. cvičení (aspoň 40%) (bude 5 příkladů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BRVKA. BRVKA ZKOUŠKA  ZÁPOČET:  aktivní účast na cvičeních (max. 3 absence)  úspěšně zvládnutý test na 6. a 13. cvičení (aspoň 40%) (bude 5 příkladů."— Transkript prezentace:

1 BRVKA

2 BRVKA ZKOUŠKA

3  ZÁPOČET:  aktivní účast na cvičeních (max. 3 absence)  úspěšně zvládnutý test na 6. a 13. cvičení (aspoň 40%) (bude 5 příkladů – stačí zvládnout dva kompletně)  náhradní a opravný termín bude 14. týden semestru  kromě kalkulačky jsou povoleny vzorce nebo tabulky  ZKOUŠKA:  splněné podmínky zápočtu  písemná zkouška – 10 příkladů, které mohou obsahovat i teoretické podotázky.  na rozdíl od zápočtových testů je povolena pouze kalkulačka  ve výsledné známce budou kromě výsledků ze zkouškové písemky zohledněny i:  výsledky zápočtových testů  aktivita na cvičeních a přednáškách BRVKA

4  Především STUDIJNÍ MATERIÁLY – doporučuji vytisknout před přednáškou a zapisovat si do nich poznámky.  Stejně tak SADY PŘÍKLADŮ – vytisknout před cvičením, abyste věděli, co Vás čeká. 1) J.Tkadlec: Diferenciální a integrální počet funkcí jedné proměnné. ČVUT Praha, 2004 2) Jakýkoliv přehled matematiky pro SŠ s úlohami, např.: Polák: Přehled SŠ matematiky Petáková: Sbírka úloh k maturitnímu opakování http://math.feld.cvut.cz/mt/index.htm http://dagles.klenot.cz/rihova http://www.ucebnice.krynicky.cz/Matematika/index.html Kontakt: rygadwyn@email.cz BRVKA

5 Zde najdete seznam používaných symbolů a jejich čtení: BRVKA


Stáhnout ppt "BRVKA. BRVKA ZKOUŠKA  ZÁPOČET:  aktivní účast na cvičeních (max. 3 absence)  úspěšně zvládnutý test na 6. a 13. cvičení (aspoň 40%) (bude 5 příkladů."

Podobné prezentace


Reklamy Google