Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ŽENAŽENA Ted to budu zas já - nebojácná a zlá.. Nekonečnost vesmíru spočívá ve složitosti žen a jednoduchosti mužů. Nekonečnost vesmíru spočívá ve složitosti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ŽENAŽENA Ted to budu zas já - nebojácná a zlá.. Nekonečnost vesmíru spočívá ve složitosti žen a jednoduchosti mužů. Nekonečnost vesmíru spočívá ve složitosti."— Transkript prezentace:

1

2 ŽENAŽENA Ted to budu zas já - nebojácná a zlá..

3 Nekonečnost vesmíru spočívá ve složitosti žen a jednoduchosti mužů. Nekonečnost vesmíru spočívá ve složitosti žen a jednoduchosti mužů.

4 S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí, jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

5

6 Když mnohomluvná žena neříká nic, její mlčení je ohlušující. Když mnohomluvná žena neříká nic, její mlčení je ohlušující.

7 Ženy jsou stvoření, na která se obrátíme, když nám nepomohou muži.

8 Každá žena je krásná, milá a vtipná... když ji miluješ.

9 Čím více se snažím porozumět ženám, tím více zjišťuji, že dokáží jen vrazit čepel do srdce a ránu otevřít do velikosti propasti. Jen si bodejte! Čím hlouběji ty rány budou, čím více utrpení a zklamání, tím dřív bolest přestane navždy... Zatím se vám to daří skvěle...

10 Proč by se dívka měla trápit kvůli chlapci, když to nedokážou ani ocenit..!? Proč by se dívka měla trápit kvůli chlapci, když to nedokážou ani ocenit..!?

11 Žena je oslnivý efekt přírody.

12 Za úspěšnou lze považovat tu ženu, která dostane každého chlapa, kterého si umane. Za úspěšného lze považovat toho muže, který dostane každou ženu, která si ho umane.

13 Nekonečnost vesmíru spočívá ve složitosti žen a jednoduchosti mužů.

14 Kdo pozná krásnou, inteligentní ženu a myslí si, že má vyhráno, nesmí zapomínat, že druhou důležitou věcí je umět ji zaujmout. nesmí zapomínat, že druhou důležitou věcí je umět ji zaujmout.

15 Žena zachází s muži jako šachista, sotva šáhne po jednom pěšci, už se dívá po druhém.

16 Ženy mají mnoho chyb, muži jen dvě: všechno, co řeknou a všechno, co udělají.

17 Slova útěchy jsou jak rány nožem, Slova útěchy jsou jak rány nožem, když jsme opouštěny milovaným mužem.

18 DEFINICE ŽENY: Něco jiného si myslí, něco jiného říká, něco jiného dělá! A kdo se v tom má vyznat?

19 Přízně ženy není hoden nikdo, kdo nedokáže hrát její hru, ani ten, kdo svoji hru nemá.

20 Ženské slzy se nevysušují kapesníkem ale celými šaty.

21 Žádná žena nebude 100% svobodná, dokud o jejích právech budou rozhodovat muži! Žádná žena nebude 100% svobodná, dokud o jejích právech budou rozhodovat muži!

22 Made by Adriana


Stáhnout ppt "ŽENAŽENA Ted to budu zas já - nebojácná a zlá.. Nekonečnost vesmíru spočívá ve složitosti žen a jednoduchosti mužů. Nekonečnost vesmíru spočívá ve složitosti."

Podobné prezentace


Reklamy Google