Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

STIS – poloautomatický systém podhušťování pneumatik (se systémem přívodu vzduchu)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "STIS – poloautomatický systém podhušťování pneumatik (se systémem přívodu vzduchu)"— Transkript prezentace:

1 STIS – poloautomatický systém podhušťování pneumatik (se systémem přívodu vzduchu)

2 STIS Při denním pohybu v terénu často řešíte problém s průjezdností nebo zapadnutím v měkkém podkladu (písek, bláto štěrk apod.). Řešením je podhuštění pneumatik a tudíž zvětšení jejich kontaktní plochy. V praxi je to to ale může být obtížně a pomalu realizovatelný úkon.

3 STIS Výhody systému STIS  rychlost  jednoduchá obsluha  není potřeba dalších zařízení  použitelný kdekoliv

4 STIS Pro koho je STIS vhodný?  vozidla s častým provozem v terénu  terénní vozy, nákladní auta, speciální vozidla  armáda, lesní hospodářství, energetika, integrovaný záchranný systém, těžařství, expedice

5 STIS Jak STIS funguje? U každého kola je pevně namontovaná schránka s přívodem vzduchu a flexibilní tlakovou hadicí. Přívod vzduchu je centrální ze vzduchového kompresoru, umístěného například v kabině vozidla.

6 STIS Jak STIS funguje? Systém jednoduše nastavíte na požadovaný tlak (viz tabulka hodnot). Zapojíte tlakové hadice na speciální ventilky kol a systém upraví tlak ve všech pneumatikách na požadovanou hodnotu.


Stáhnout ppt "STIS – poloautomatický systém podhušťování pneumatik (se systémem přívodu vzduchu)"

Podobné prezentace


Reklamy Google