Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Karla Dvořáčka Orlová - Lutyně Prodejní místo UNICEF Panenky jsou vystavené ve vestibulu školy a zakoupit je lze na sekretariátu školy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Karla Dvořáčka Orlová - Lutyně Prodejní místo UNICEF Panenky jsou vystavené ve vestibulu školy a zakoupit je lze na sekretariátu školy."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Karla Dvořáčka Orlová - Lutyně Prodejní místo UNICEF Panenky jsou vystavené ve vestibulu školy a zakoupit je lze na sekretariátu školy. Panenky jsou vystavené ve vestibulu školy a zakoupit je lze na sekretariátu školy.

2 Panenky k adopci

3 Adoptujte panenku "Adopcí" panenky za symbolickou částku 600 Kč zachráníte 1 dítě v rozvojových zemích před smrtí z důvodu některé z dětských smrtelných nemocí. Svým zapojením do projektu PANENKA Českého výboru pro UNICEF podpoříte celosvětové programy očkování UNICEF.

4 Nelinka

5 Joe Harstock

6 Otýlie

7 Vojta

8 Barborka

9 Dula

10 Tomáš

11 Bára

12 John

13 Klaudie

14 Déja

15 Žanetka

16 Martina

17 Mayako

18 Terezka

19 Nikola

20 Kateřina

21 Terezka

22 Anička

23 Tadeáš

24 Natálka

25 Adoptuj panenku a zachráníš dítě Každá panenka představuje skutečné dítě, které bude v rámci očkovací kampaně UNICEF v rozvojových zemích proočkováno proti šesti hlavním smrtelným dětským chorobám (spalničky, záškrt, černý kašel, tetanus, tuberkulóza, dětská obrna). Rodina či jednotlivec, který panenku adoptuje, obdrží spolu s panenkou blahopřání UNICEF, které zašle tvůrci panenky se zprávou, že jeho panenka našla,,svoji rodinu“.


Stáhnout ppt "Základní škola Karla Dvořáčka Orlová - Lutyně Prodejní místo UNICEF Panenky jsou vystavené ve vestibulu školy a zakoupit je lze na sekretariátu školy."

Podobné prezentace


Reklamy Google